15. december 2018
Formand for Gørlev Erhvervsforening, Dan Hansen, byder velkommen til forburgermesse i Gørlev Hallen. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Formand for Gørlev Erhvervsforening, Dan Hansen, byder velkommen til forburgermesse i Gørlev Hallen. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forbrugermesse i Gørlev viser bredde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forbrugermesse i Gørlev viser bredde
Ugebladet Vestsjælland - 17. april 2018 kl. 05:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der har været forbruger- og erhvervsmesse i Gørlev siden midten af 70´erne, men lige nøjagtig hvornår den første gang blev afviklet, ved Dan Hansen, formand for Gørlev Erhvervsråd, ikke.

- Jeg mener det var i forbindelse med etableringen af erhvervsområdet ude ved Slibestenene, men det konkrete årstal kender jeg ikke. Dog ved jeg, at vi har holdt fast i messen i Gørlev hvert andet år og det er vi rigtig glade og stolte over, siger Dan Hansen.

En af de få lokale messer
Før i tiden holdt stort set alle handelsbyer erhvervsmesser, men i dag er der ikke så mange tilbage, der samler byen og områdets foreninger, erhverv og forretninger til messe, men i Gørlev holder man traditionerne ved lige.

- Indtil for et par år siden holdt vi messen hvert halvandet år, skiftende imellem forår og efterår, men vi nåede frem til, at det gav bedst mening at holde messen om foråret, så nu er det blevet sådan og det fungerer godt, siger Dan Hansen.

Kalundborg holdt indtil sidste år også en storerhvervsmesse, men har sendt messen til hjørnespark.

Samler byen
Gørlev Messen samler byen på tværs af både erhverv, butikker og foreninger. Her er en stor bredde af stande og man kan opleve alt fra lokalhistoriske bøger, turistfoldere, legetøj og cykler til entreprenører, kloakmestre og tømrere, foruden mekanikere, spisesteder og meget mere.

Gørlev Messen foregår søndag den 22. april og dørene slås op klokken 10, og der er blomster til de første 100 gæster.

Der er gratis adgang.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk