8. april 2020
Forbrugeraftenen plejer at holdes i Degneparken, men i år flytter man til Filadelfias festsal og inviterer butikker i hele området med. Privatfoto
Forbrugeraftenen plejer at holdes i Degneparken, men i år flytter man til Filadelfias festsal og inviterer butikker i hele området med. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forbrugeraften søger stande

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forbrugeraften søger stande
Ugebladet Vestsjælland - 22. januar 2020 kl. 18:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I mange år har Dianalund Centrets butikker stillet trofast op til en forbrugeraften for Alsidige Kvinder, et arrangement, der foregik i Degneparken i Dianalund.

Men i år er konceptet ændret.
- Vi har lejet festsalen på Filadelfia onsdag den 18. marts og i første omgang har vi spurgt alle butikkerne i Dianalund Centret. Her har 16 butikker takket ja, hvilket vi er utrolig glade for, fortæller Pia Nielsen, der er formand for Alsidige Kvinder.

Butikker i hele området er velkomne

Ideen opstod, fordi der var kommet så mange nye butikker i centret, som Alsidige Kvinder gerne ville møde til en uformel forbrugeraften. Der er god plads i Filadelfias festsal, derfor er butikker uden for centret også meget velkomne.

- Vil man købe en standplads, er man velkommen til at henvende sig til mig og høre mere, fortæller Pia Nielsen.

På forbrugeraftenen, som mere har form af en messe, er der mulighed for at købe kaffe og andet, ligesom der vil blive budt på en række smagsprøver. De forskellige butikker vil også have gode tilbud med denne aften, som gæsterne kan nyde godt af.

Der opkræves en symbolsk entre og dørene åbnes klokken 18.30 onsdag den 18. marts.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk