14. april 2021
Planlægning af Folkemøde Kalundborg i Høng er i fuld gang og der er sendt ansøgning til Kalundborg Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg. Foto: Thomas Rye
Planlægning af Folkemøde Kalundborg i Høng er i fuld gang og der er sendt ansøgning til Kalundborg Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg. Foto: Thomas Rye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forberedelserne er i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forberedelserne er i gang
Ugebladet Vestsjælland - 05. marts 2021 kl. 12:52

Politisk debat hvor holdninger brydes i en fredelig atmosfære og med gensidig respekt for hinandens synspunkter og hvor foreninger kan vise sig frem - det er grundessensen i Folkemøde Kalundborg i Høng.

Sådan indleder Laila Lyng Madsen, formand for Folkemøde Kalundborg i Høng, sin ansøgning til Kultur- og Fritidsudvalget i Kalundborg Kommune.

Helt nøjagtigt søges der om 50.000 kroner, mens man også vil søge fonde for yderligere 40.000 kroner.

- Vi har indtægter fra forskellige stande og boder, ligesom vi udliciterer salget af mad og drikke mod et beløb. Samlet set skal vi skaffe 125.000 for at få folkemødet til at løbe rundt, siger Laila Lyng Madsen.

Pengene fra kommunen skal gå til de grundlæggende udgifter i folkemødets budget, så som leje af debattelte, borde og stole, scene lyd og lys, forsikring mv.

- Efter at folkemødet nu er blevet en forening åbner det muligheden for at søge fonde og andre sponsorer, men vi har endnu ikke nogen fornemmelse af, hvor mange midler vi kan skaffe af den vej, siger Laila Lyng Madsen.

Folkemøde Kalundborg i Høng skal finde sted lørdag den 28. august fra klokken 10 til 16.30 på arealet i og omkring Høng Centret.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk