17. januar 2019
Der krydses fingre for godt vejr til friluftskoncerten på Reersø den 10. maj. Billedet er fra en tidligere koncert med højt solskin. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Der krydses fingre for godt vejr til friluftskoncerten på Reersø den 10. maj. Billedet er fra en tidligere koncert med højt solskin. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forberedelser er i fuld gang til friluftskoncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forberedelser er i fuld gang til friluftskoncert
Ugebladet Vestsjælland - 23. april 2018 kl. 15:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Igen i år vil Reersø harmonikaklub invitere til friluftkoncert ved det gamle fårehus på Reersø.

Det har bestyrelsen for Reersø Harmonikaklub besluttet og formanden Ole Jensen oplyser, at forberedelserne er i fuld gang. Klubben vil igen i år opsætte sine store telte, så de deltagende musikere kan stå i skygge og læ, når de skal på scenen.

Da der ikke er elforsyning på pladsen, opstiller klubben i det gamle fårehus sin egen generator, som skal levere elektricitet til sanganlæg og forstærkere. Der er heller ikke toiletforhold ved Fårehuset, så derfor lejer Harmonikaklubben et par toiletter.

Dagens musikalske underholdning vil blive varetaget af Reersø Harmonikaklubs egne tre grupper samt af »Brobymusikanterne« fra Sorøegnen, »Holmstrupperne« fra Slagelse, Kalundborg Harmonikaklub samt den lokale gruppe »Lørdag Formiddag«. Desuden vil man kunne høre den dygtige Vestsjællandske harmonikaduo »Lone og Flemming«.

Klokken 12 vil der være mulighed for at deltage i den traditionelle og hyggelige fællesspisning af den medbragte frokost. Der ikke er mulighed for køb af mad og drikkevarer på pladsen ved Fårehuset. Ligeledes anbefales det selv at medbringe noget at sidde på, da de faste borde og bænke på pladsen hurtigt bliver optaget.

Når klokken er 13 er der velkomst og dagens musikalske underholdning begynder. Første indslag er, i lighed med tidligere år, den store gruppe fra Reersø Harmonikaklub.

Senere i programmet vil klubbens to andre grupper »De 5 Seniorer« og »Trækspillerne« spille hver en halv times tid ligesom de øvrige deltagende grupper.

Ved 17-tiden er der afslutningsspil og alle deltagende musikere og publikum inviteres til at spille og synge med. Under dagens sidste sang tager publikum hinanden i hånden og alle synger med på den stemningsfulde »Skuld gammel venskab rejn forgo«.

I år falder Kristi Himmelfartsdag tidligt på året nemlig torsdag den 10. maj, og Harmonikaklubben håber naturligvis at vejrguderne vil være i det gode humør, så solen vil kunne skinne og vinden forholde sig rolig. De seneste fem år har vejret været godt på Kristi Himmelfartsdag, men skulle det mod forventning gå hen og blive regnvejr, kan man blive nødsaget til at aflyse arrangementet.

Formanden for Reersø Harmonikaklub slutter med at understrege, at alle er rigtig hjertelig velkommen til at deltage i arrangementet.

Lyng

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk