17. oktober 2019
Folkemøde Kalundborg i Høng finder sted i og omkring Høng Centret. Foto: Charlotte Koefoed
Folkemøde Kalundborg i Høng finder sted i og omkring Høng Centret. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Folkemøde flyttet til Høng Centret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Folkemøde flyttet til Høng Centret
Ugebladet Vestsjælland - 21. maj 2019 kl. 11:11
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

g: På grund af byggeriet af Høng Kultur og Bevægelsespark, der skal ligge på det areal, som Folkemødet har benyttet siden 2015, bliver forberedelsesgruppen bag folkemødet nødt til at finde et nyt sted at afvikle det populære møde.

- Vi kontaktede Mogens Gyldenvang, Høng Centeret, for at høre, om det kunne være en mulighed at flytte folkemødet op til centeret og det stillede han sig positivt overfor, forklarer Niels Erik Danielsen, der sammen med John Højbusk, initiativtager til Folkemøde Kalundborg i Høng, Laila Lyng Madsen, Karl Åge Hornshøj Poulsen, Lone Varming, Peter Joensen og Ditte Nonno-Nielsen, sidder i den gruppe, der forbereder folkemødet i 2019.

Nye tiltag
I år har man mikset foreningernes telte og stande og gårdbutikker med debatteltene. Debatteltene signalerer mere »Kom Indenfor« blandt andet ved at rulle teltsiderne op, så publikum bliver nysgerrig på debatterne.

Foreningerne kommer som tidligere år og vise deres aktiviteter.

På centertorvet er der en scene til både underholdning og folkemødedebatter, men hovedindholdet på Folkemøde Kalundborg i Høng 2019 er og bliver stadigvæk de politiske debatter.

Længe åbnet
I forbindelse med folkemødet, som takker af klokken 17, har butikkerne i Høng Centret valgt at holde længe åbnet. Det betyder, at der er åbent i Høng Centret frem til klokken 17 og at der samtidig er masser af gode tilbud rundt om i butikkerne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk