12. juli 2020
Anne-Marie Brangstrup og Erik Andersen, Gørlev Turistforening, med årets brochure, som er på 48 sider. Foto: Charlotte Koefoed
Anne-Marie Brangstrup og Erik Andersen, Gørlev Turistforening, med årets brochure, som er på 48 sider. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flot turistguide er på gaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flot turistguide er på gaden
Ugebladet Vestsjælland - 25. maj 2020 kl. 12:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I 2009 kom den første turistguide fra Gørlev Turistbureau på gaden, og siden da har man hvert år leveret et flot magasin i et oplag på 10.000 eksemplarer.

De er nu delt ud i alle sommerhusene i området, samt placeret strategiske steder. For eksempel på biblioteket, hos de forskellige annoncører, campingpladser og turistattraktioner med mere.

Årets udgave er på 48 sider med masser af gode, lokale historier om lokale virksomheder, spisesteder, udflugtsmål, oplevelsessteder og andet, men der er også fokus på 25-året for Dronning Margrethes besøg i Gørlev og på Reersø, et besøg, Gørlev Kommune fik sat i værk i forbindelse med kommunens 25 års jubilæum.

Kalenderne er corona-ramt

- Det er en flot guide, vi har lavet i år. Fire sider mere end vi havde sidste år og med gode historier skrevet af flere forskellige bidragsydere. Vi delte i påsken guiden ud i alle sommerhusene i området og vi ved, folk bruger den aktivt. Sidste år løb vi tør for guider allerede i juli, fortæller formand for Gørlev Turistforening, der driver Gørlev Turistbureau, Erik Andersen.

En ting er dog sat helt ud af spillet, og det er den aktivitetskalender, guiden indeholder.

- På grund af corona er de allerfleste ting jo aflyst, så man kan ikke stole på kalenderne. Corona har sat sit præg på mange af de ting, der foregår her i området om sommeren, desværre, siger Erik Andersen.

De to udflugter, turistforeningen selv arrangerer, den ene til Landeland og den anden til Skælskør-området, er begge aflyst.

- Vi kan ikke forsvare at gennemføre turene, som tingene ser ud nu, siger Anne_Marie Brangstrup fra Gørlev Turistforening.

De populære torvedage, som i øvrigt kan fejre 40 år i år, bliver heller ikke til noget, som det ser ud lige nu.

- Vi håber dog alligevel på, der kommer masser af danske turister hertil, nu vi skal holde ferie i Danmark, for vi har mange fine steder herude, slutter Erik Andersen.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk