17. juli 2019
Henriette Elkjær takker af efter lidt over fire år med hudplejeklinik i Gørlev. Foto. Charlotte Koefoed
Henriette Elkjær takker af efter lidt over fire år med hudplejeklinik i Gørlev. Foto. Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire år i Gørlev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire år i Gørlev
Ugebladet Vestsjælland - 06. februar 2019 kl. 14:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da Henriette Eljkær i november 2014 åbnede Gørlev Hudplejeklinik, var det ikke bare med en ny klinik, men også med et brancheskift.

- Jeg forlod et logistikjob, tog uddannelsen til kosmetolog og åbnede klinik her i Gørlev, selv om jeg bor i København. Og jeg har nydt det i fulde drag. Jeg har haft en utrolig god kontakt med mine klienter og har været glad for at komme tæt på en masse mennesker, siger Henriette Elkjær.

Men det blev alligevel savnet til København og livet i en kuffert, der har fået hende til at lukke klinikken.

- Mine forældre bor i Høng og vi har sommerhus ved Gørlev, men det er for anstrengende at leve livet i en kuffert. Så jeg har taget den svære beslutning om at lukker klinikken her og kaste mig ud i noget helt nyt, siger Henriette Eljkær.

Sidste dag er fredag den 24. maj og her holder Henriette Eljkær en afskedsreception, hvor man kan komme og sige farvel og få et glas bobler.

- Jeg ved ikke, hvad jeg så skal lave, men jeg tænker, at der dukker noget op. Når en dør lukkes, åbnes en ny. Jeg synes man skal finde sit hverdagsmod frem og ændre de ting, man synes skal ændres, siger den 46 årlige kosmetolog. Om hun finder på noget i samme branche, er ikke sikkert.

- Jeg ser, hvad der sker, siger Henritte Elkjær.

Har man et gavekort, der skal indløses, skal man gøre det inden den 24. maj og man opfordres til at bestille tid snarest muligt.

Hvad der skal ske med lokalet på Algade 27 a i Gørlev vides ikke.

- Det overlader jeg trygt til udlejer, men jeg har da haft et par forespørgsler på lokalet, siden jeg annoncerede, at jeg ville lukke klinikken, slutter Henriette Elkjær.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk