19. september 2020
Forsiden af den imposante bog, der er trykt hos Lemann Grafisk i Stenmangle. Og som  kommer på gaden 20. september i Jorløse. Foto: Henrik Uhre-Prahl
Forsiden af den imposante bog, der er trykt hos Lemann Grafisk i Stenmangle. Og som kommer på gaden 20. september i Jorløse. Foto: Henrik Uhre-Prahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fem års arbejde præsenteres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem års arbejde præsenteres
Ugebladet Vestsjælland - 15. september 2020 kl. 09:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter fem til tider lange, men alle flittige år kan en gruppe borgere endelige præsenteres resultatet af deres arbejde: Jorløse Sogns historie 1880-2020. Bogen præsenteres ved en salgsreception i Jorløse Forsamlingshus søndag den 20. september klokken 14.

Her vil forfatterholdet bag bogen naturligvis være til stede - og klar til at signere bogen, hvis købere måtte ønske det.

Bogen » Jorløse Sogns historie 1880-2020« er på ikke mindre end 388 sider. Den indeholder en række fortællinger om folk og steder i sognet baseret på folketællinger, kirke- og tingbøger, realregistret, valgliste, telefonbøger og ikke mindst nuværende og tidligere beboers fortællinger og materialer.

De aktive borgere bag det store værk er Ole Mortensen, Bøje Larsen, Gertrud Larsen, Torben Nielsen og Kurt A. Johansen. Og de udgiver bogen i samarbejde med Hvidebæk Lokalhistoriske Forening og Jorløse Beboerforening.

Udover muligheden for at købe bogen på udgivelsesdagen den 20. september kan den efterfølgende købes i Hvidebæk lokalhistoriske Arkiv i Ubby Forsamlingshus (åben hver tirsdag) og hos en af medforfatteren, Kurt A. Johansen i Jorløse.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk