8. august 2020
Der har været familiedag i Havnsø, hvor to familier sammen med Dianalund Menighedspleje, deltog. Med var Ezekiah fra Dianalund. Foto: Jens Jørgen Lauersen
Der har været familiedag i Havnsø, hvor to familier sammen med Dianalund Menighedspleje, deltog. Med var Ezekiah fra Dianalund. Foto: Jens Jørgen Lauersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Familielejr-dag i Havnsø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Familielejr-dag i Havnsø
Opdateret 10. juli 2020 kl. 13:07
Ugebladet Vestsjælland - 09. juli 2020 kl. 14:40
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To familier fra Dianalund har i samarbejde med Dianalund Menighedspleje deltaget i Indre Missions familielejrdag på Havnsølejren lørdag den 4. juli. På grund af coronavirus varede familielejren i år kun en enkelt dag.

Ezekiah på ni år var med på turen og han fortæller at kreative aktiviteter indgik.

Ved ankomsten om morgenen skulle børnene skrive familiens og egne navne på strandsten, som hele dagen lå på familiens bord i spisesalen. De skrev med maling med lim i en slags tusser. Med malingen klæbede børnene også et rødt hjerte på en anden sten. På hjertet var skrevet et bordvers. Teksten fortalte om, hvad der samler i et fællesskab. Desuden var der en tekst om at sige tak til hønen, som giver os æg og kyllinger, fåret, som giver os uld til sweatre og koen, som give os mælk til kakaomælk.

På grund af regnen kunne man heldigvis gå i kælderen og spille bordfodbold og bordtennis.

Nogle blev i stuen og lagde perlebræt, som viste forskellige nationers flag.

Der blev leget med rim. Et rim lød: På med spritten, væk med smitten. Der blev sprittet hænder adskillige gange fra ankomsten, blandt andet før og efter måltider, som bød på lækre sandwich, lasagne og islagkage med flødeskum.

På legepladsen og boldbanen blev der spillet stangtennis.

Ezekiah forklarer om badningen med en af hans ældre brødre, at man blot skal blive i og vænne sig til det havvand, der i begyndelsen føles køligt. Han så grønne alger og vandplanter på et stenrev.

Alllerhelst søgte han en musling, som indeholdt en diamant. 15 familier i alt deltog i lejrdagen. Ofte en forælder, mor eller bedstemor sammen medto-tre børn.

Der var gensynsglæde med deltagere for Ezekiah og hans brødre. De deltog for 4. gang i familielejren. Der var deltagere fra Ruds Vedby, Holbæk, Ringsted og København.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk