21. marts 2019
Købmand Frank Jensen fra Spar i Høng byder søndag den 7. oktober på sjov og hygge for hele familien. Foto: Uffe Andreasen
Købmand Frank Jensen fra Spar i Høng byder søndag den 7. oktober på sjov og hygge for hele familien. Foto: Uffe Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Familiedag i Spar på søndag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Familiedag i Spar på søndag
Ugebladet Vestsjælland - 03. oktober 2018 kl. 04:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

-Vi synes det er hyggeligt og sjovt og vi glæder os til at få en rar dag sammen med kunderne. Sådan udtrykker købmand Frank Jensen ideen bag familiedagen på søndag den 7. oktober, hvor han og personalet byder indenfor til masser af sjov og aktiviteter.

arrow Læs også: Mere grønt og mere økologi

- Vi har selv fundet på flere af aktiviteterne og håber på kunderne har lyst til at være med, siger Frank Jensen.

Familiedagen foregår mellem klokken 11 og 14 og byder blandt andet på »lav din egen pizza«, hvor man for et beskedent beløb kan sammensætte sin pizza, som man har lyst til og få den med hjem til at bage færdig i egen ovn.

Der er også masser af gode tilbud, blandt andet på rodfrugter og frugt, men der er også smagsprøver på vin til de voksne.

Blindtest
Børnene kan smage på cola og her har Frank Jensen fundet fire forskellige slags cola frem og så gælder det om, med bind for øjnene, at kunne smage sig frem til de forskellige mærker.

Man kan også prøve kræfter med en gemmeleg, hvor forskellige produkter er lagt ind i en kasse og så skal man føle sig frem til, hvad kassen indeholder.

Bliver man lidt lækkersulten undervejs, er der en stor kagemand, man kan smage på.

Vind gavekort
Spar byder også på en konkurrence i forbindelse med familiedagen. En stor købmandskurv er stillet frem og her gælder det om at gætte prisen på kurven og den, der kommer tættest på, vinder kurven.

Og så er der den legendariske kyllingebowling.

- Sidste år afviklede vi for første gang en noget speciel omgang bowling, nemlig bowling med frosne kyllinger. Den succes gentager vi i år, hvor flere kunder har spurgt efter aktiviteten, slutter købmand Frank Jensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk