15. december 2018
Bo Evers kommer til Jorløse Forsamlingshus den 24. april. Der er også fællesspisning.
Bo Evers kommer til Jorløse Forsamlingshus den 24. april. Der er også fællesspisning.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fællesspisning og musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fællesspisning og musik
Ugebladet Vestsjælland - 12. april 2018 kl. 13:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jorløse Forsamlingshus byder på en unik mulighed for at opleve Bo Evers kendte sange, både de kendte såsom Fred, Barry White og Hver Anden Weekend, og mindre kendte sange. Man har nemlig inviteret den kendte folkekære sanger Bo Evers til at underholde.

Det sker tirsdag den 24. april, når Jorløse Forsamlingshus åbner dørene til fællesspisning kokken 18, mens Bo Evers går på scenen klokken 19.

Bo Evers er sangskriver, komponist og guitarist. Han er forsanger i bandet Modspil, men debuterede i 2014 desuden som solist med singlen »Fred«, som hurtig kom ind på top-10 listen over mest spillede sange.

Han er uddannet biolog på Københavns Universitet. Til dagligt underviser han i biologi på Gladsaxe Gymnasium, hvis han da ikke lige drager landet rundt og holder koncerter på festivaller, musikhuse og spillesteder.

Oplev et show kun akkompagneret af Bo Evers sublime fingerspil, hans stemme og måske en enkelt røverhistorie eller to om sangenes ophav. Man vil opleve spændvidden af sange fra de samfundsrevsende til de intime.

Med andre ord, forvent en rørende og svingende aften med intimitet, humor, alvor, eventyr og enestående sange i Jorløse Forsamlingshus, Jorløse Byvej 33.

Tilmelding er nødvendig, og sker direkte til Jorløse Forsamlingshus. Man kan købe billet til fællesspisning og koncert, eller til koncerten alene.

Arrangementet er en del af Projekt Liv I Forsamlingshusene.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk