14. december 2017
Lola Jensen holder foredrag i Ubby Forsamlingshus. Arkivfoto
Lola Jensen holder foredrag i Ubby Forsamlingshus. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fællesspisning og foredrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fællesspisning og foredrag
Ugebladet Vestsjælland - 13. april 2017 kl. 13:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Man kan opleve den kendte familievejleder Lola Jensen tirsdag den 25. april 19 i Ubby Forsamlingshus, hvor er også vil være mulighed for fællesspisning.

Der vil være mulighed for fællesspisning klokken 18, hvor Hvidebæk Lokalråd og forpagter Kim Kok i forsamlingshuset i fællesskab har sammensat en menu, der består af forloren hare med tilbehør og efterfølgende kaffe/the.

Foredraget har en bred målgruppe, således at også bedsteforældre kan få glæde og gavn af at høre Lola

Jensen dele ud af viden og erfaring. Forældre i dag er fantastisk opmærksomme på det med børn, men det er ikke altid at tanke og handling kommer til at stemme overens pga. travlhed og usikkerhed. Døgnet har 24 timer. En prioritering af væsentligt og uvæsentligt øger trivslen i familien og skaber større balance mellem tanke og handling i forældrerollen.

Gode råd
Alle forældre vil jo faktisk deres børn det bedste. Det er bare ikke altid, at mål og handling kommer til at stemme overens. Måske fordi usikkerhed, dårlig samvittighed, manglende selvtillid, stress, osv. overhaler de gode intentioner. Lola Jensen giver gode råd til, hvordan familielivet bedst kan fungere, og hvordan de gode intentioner skinner igennem.

Lola Jensen er med sin uddannelses- og arbejdsmæssige baggrund, og med sit talent for seriøs og humoristisk formidling, en yderst efterspurgt foredragsholder hos især foreninger, oplysningsforbund, skoler, daginstitutioner og kommuner.

wwForedrag med Lola Jensen skaber debat, eftertænksomhed og giver deltagerne gode råd - lige til at tage med hjem og afprøve. I 1980 blev Lola Jensen uddannet socialpædagog, hvorefter hun arbejdede to år i en børnehave og efterfølgende to år på et behandlingshjem for adfærdsvanskelige børn.

Lola Jensen har arbejdet som familievejleder for børnefamilie de sidste 25 år, og er fast tilknyttet TV2s Go'morgen Danmark som ekspert. Sammen med sin mand har hun selv tre børn.

Billetter købes via kalundborgbib.dk eller på et af Kalundborg Kommunes Biblioteker.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk