11. december 2018
Rikke Vind, Lysmesteren, fylder 40 og Henrik Jonassen, Punkt 1, fylder 50 søndag den 22. april. Det fejrer de i butikken med tre raske dage i begge butikker. Foto: Charlotte Koefoed
Rikke Vind, Lysmesteren, fylder 40 og Henrik Jonassen, Punkt 1, fylder 50 søndag den 22. april. Det fejrer de i butikken med tre raske dage i begge butikker. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fælles fødselsdag i Gørlev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fælles fødselsdag i Gørlev
Ugebladet Vestsjælland - 15. april 2018 kl. 13:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I flere år har Henrik Jonassen i Punkt 1 i Gørlev været nabo til Rikke Vind fra Lysmesteren i Gørlev, og de to butikker deler adresse på Kirkevangen 29 med åben gennemgang fra den ene butik til den anden.

Hvad de også deler er fødselsdag. Det forholder sig nemlig således, at Rikke Vind kan fejrer sin 40 års fødseldag søndag den 22. april, mens Henrik Jonassen kan sætte 50 lys i sin fødselsdagskage samme dag.

- Det giver jo til sammen 90 år, men i stedet for at hive bjørneskindet frem som i den kendte nytårsudsendelse, fejrer vi det hver især med gode tilbud og rabatter i begge butikker, og lørdag fejrer den 21. april fejrer vi fødselsdagen med en omgang kaffe og kage til kunderne, fortæller de to fødselarer, Rikke Vind og Henrik Jonassen.

50 og 40 procent
Hos Punkt 1 er der torsdag, fredag og lørdag den 19., 20. og 21. april 50% på alle små el-apparater, men der er også en række knaldtilbud på for eksempel vaskemaskiner, en varmepumpe inklusiv installation og andre gode tilbud.

Hos Lysmesteren har Rikke Vind fundet på at give 40 procent rabat på alt brugskunst, på alle lamper fra Gubis lagervarer og udstillings modeller og 40 % på Le klint 176 pendel, som er i et begrænset antal.

- Og så har vi et rigtig skarpt tilbud på alle udgåede pære, siger Rikke Vind.

Som før nævnt er der kaffe og kaffe i de to butikker lørdag den 21. april og det foregår mellem klokken 9 og 13.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk