23. august 2019
I 2016 fejrede Buerup Spejderne 50 års jubilæum. Spejderleder Lise Christensen kunne blandt andet vise den fine pavillon ved Lykkebjerg frem, som man nu har fået en langtidslejekontrakt på. Derfor skal spejderhuset på Kongevej sælges. Foto: Bjarne Robdrup
I 2016 fejrede Buerup Spejderne 50 års jubilæum. Spejderleder Lise Christensen kunne blandt andet vise den fine pavillon ved Lykkebjerg frem, som man nu har fået en langtidslejekontrakt på. Derfor skal spejderhuset på Kongevej sælges. Foto: Bjarne Robdrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Få et spejderhus til én krone

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få et spejderhus til én krone
Ugebladet Vestsjælland - 25. januar 2019 kl. 12:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

KFUM spejderne i Buerup trives i bedste velgående og har hver mandag seks-otte børn samlet i den store pavillon på Lykkebjerg ved Sønderrød. Her har man været nogle år og lejeaftalen med ejerne af Lykkebjerg er netop blevet forlænget.

- Derfor vil vi sælge det gamle spejderhus på Kongevej 10 i Uglerup, som blev bygget i 1902. Huset koster i vedligehold og ligger på en meget lille grund, derfor har vi besluttet os for at sælge huset, forklarer spejderleder Lise Christensen.

Det er formand for spejderforeningen, Kasper Weisz, man kan henvende sig til, hvis man er interesseret i at købe huset.

- For at gøre det lidt anderledes, har vi udbudt huset til salg for højeste bud over én krone. Og så skal man betalede omkostninger, der måtte være i forbindelse med handlens gennemførelse, forklarer Kasper Weisz.

Giv et bud senest 1. februar
Huset ligger på Kongevej 10 i Uglerup og er en erhvervsejendom bestående af en grund på 303 kvadratmeter med en bygning på 70 kvadratmeter. Huset er opført i 1902.

- Man skal nok ikke regne med bare at male væggene og smide et nyt gulvtæppe på. Der har været hul i taget og det betyder, at der skal gøres en del, før huset kan tages i brug, siger Kaster Weisz.

Ønsker man at byde på huset, skal det ske til Kasper inden den 1. februar.

Nyheden om huset kom frem på internettet onsdag den 23. januar og allerede dagen efter havde Kasper fået seks henvendelser.

- Folk er sådan set meget interesserede, og de er klar over, at det er en erhvervsejendom. Og de er helt indforståede med, at hvis de ønsker at benytte huset til beboelse, skal de selv søge om ændre status hos kommunen, siger Kasper Weisz.

Bliv spejder
Selv om spejderhuset på Kongevej skal sælges, er spejderne i Buerup stadig i fuld vigør. Er man mellem seks og 10 år, er man meget velkommen til at kigge forbi Lykkebjerg og finder spejderne der, der er indkørsel til spejderne pavillon fra grusvejen på Sønderødvej.

Er man voksen og har lyst til at give en hånd med, er man ligeledes meget velkommen.

Spejderne mødes hver mandag mellem klokken 16 og 18.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk