19. september 2019
Gørlev IF starter fodbold for de yngste. Foto: DBUTV
Gørlev IF starter fodbold for de yngste. Foto: DBUTV
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Få de allermindste på banen i Gørlev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få de allermindste på banen i Gørlev
Ugebladet Vestsjælland - 08. maj 2019 kl. 06:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med konceptet Bold & Bevægelse skyder Gørlev IF nu en ny fodboldsæson i gang med et tilbud til helt nye og meget unge medlemmer samt deres forældre.

Bold og Bevægelse er et af DBU's træningstilbud, og det er målrettet børn mellem to og fire år og deres forældre. På holdet udføres øvelser og lege, der er tilpasset børnenes motoriske alder, og samtidigt sikrer det, at børnene bliver taget med ind i sjove og spændende legeuniverser i løbet af træningen og herigennem kommer på udviklende tryghedsrejser til boldspil og bevægelse. For eksempel kommer børnene til at opleve Afrika-safari, en tur i junglen og muligheden for at lege hval og krabbe under havets overflade.

Gørlev IF har optimale træningsfaciliteter med både kunst- og græsbaner lige ved klubhuset. Det er en klub med masser af erfaring med aktiviteter for små børn med og uden forældre, og fodboldtilbuddet vækker derfor begejstring hos klubbens frivillige, der håber at se rigtig mange friske børn til fodbold og sjove tumlerier.

Træningen er planlagt lørdag formiddag klokken 10 til 11, så forældrene når at få øjne, børnene er friske, og alle kan nå hjem til en munter frokost, hvor der kan fortælles om dagens fodboldstrabadser.

Der er allerede to trænere tilknyttet holdet, og forældrene kan også sagtens være med, så det bliver en god formiddag i fællesskab. De første par gange hjælpes Gørlev IF i gang af klubrådgiver Julie Jensen fra DBU Sjælland.

Første træning var lørdag den 4. maj, og det er ikke nødvendigt at tilmelde sig. Der trænespå banen bag ved Gørlev Hallen. Mød op i behageligt tøj, der er afstemt med vejret.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk