2. august 2021
Henrik Larsen, Expert, Linda Kjærgaard, Lysmesteren og Henrik Jonassen, Punkt 1, tegne sammen med Rikke Vind, der var optaget andetsted, de tre butikker, der deler ejendommen på Kirkevangen 29 i Gørlev. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Henrik Larsen, Expert, Linda Kjærgaard, Lysmesteren og Henrik Jonassen, Punkt 1, tegne sammen med Rikke Vind, der var optaget andetsted, de tre butikker, der deler ejendommen på Kirkevangen 29 i Gørlev. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Expert åbner på fredag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Expert åbner på fredag
Ugebladet Vestsjælland - 18. juni 2020 kl. 15:59

Expert får nemlig kvadratmeter hos Punkt 1 i Gørlev, der deler den store ejendom på Kirkevangen 29 med Lysmesteren. Nu bliver der tre butikker under samme tag, men med én fælles disk.

Steen Jensen, der sammen med Jesper Petersen ejer Punkt 1 og Lysmesteren i Gørlev og Punkt 1 i Kalundborg, er ligeledes indehavere af Expert i Ringsted og Asnæs, og nu også i Gørlev, fortæller, at man er så privilegeret, at en fra personalet i Punkt 1, Henrik Larsen, har været hos Panasonic og Elgiganten, så han er branchekendt.

- Vi beholder det personale, der er i Gørlev og alle kan ekspederer alle, men skal man have vejledning, er der samtidig et stærkt fagpersonale, som kan servicere kunderne. Det giver god mening, siger Steen Jensen.

Henrik Jonassen og Henrik Larsen knokler på livet løs med at indrette sig, så de får bedste mulig eksponering af deres varegrupper.

Henrik Larsen har for eksempel fået en stort bord til at præsentere computere og iPads, og er i fuld gang med at etablere hylder til dab-radioer, højtalere, høretelefoner og lignende, mens Henrik Jonassen flytter rundt på de hårde hvidevarer.

Den store fælles disk er placeret midt i rummet og kommer til at udgøre hjertet i de tre forretninger.

Ombygning i fuld gang

De seneste par uger har man som nævnt bygget om i Punkt 1- afdelingen for at skabe plads til Expert og varersortimentet, men ombygningen kommer også til at vedrører Lysmesteren.


Henrik Larsen er i fuld gang med at etablerer Expert-butikken hos Punkt 1 og Lysmesteren i Gørlev.

- I første omgang skal vi være klar til fredag den 26. juni, hvor Expert slår dørene op, og ugen efter skulle ombygningen af Lysmesteren gerne være færdig, siger Steen Jensen.

Lige nu er Rikke Vind og Linda Kjærgaard i fuld gang med en større renovering af Lysmesteren, men ikke arealmæssigt.

- Vi kommer til at beholde den plads, vi har nu, men vi rykker rundt på det hele, siger Linda Kjærgaard.

Åbningssalget i Expert og Punkt 1 starter fredag den 26. juni klokken 8 om morgenen.

- Der bliver vilde tilbud, så kom gerne i god tid, opfordrer Henrik Larsen.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk