15. december 2018
Der er omkring grise, der skal slagtes til sommer , men lige nu går de og roder lystigt i jorden på Skelleris. Foto: Charlotte Koefoed
Der er omkring grise, der skal slagtes til sommer , men lige nu går de og roder lystigt i jorden på Skelleris. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et år med økologisk gårdbrug

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et år med økologisk gårdbrug
Opdateret 12. april 2018 kl. 13:25
Ugebladet Vestsjælland - 12. april 2018 kl. 12:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sidste år i påsken åbnede parret Anita Andersen og Jesper Cole økologisk gårdbutik med salg af egne produkter. Dengang kom der 100 gæster. I år, på butikkens et års fødselsdag som falder sammen med Fårets Dag, kom der 100 biler og Antia Andersen gætter på der var op mod 400 besøgende.

-Det er gået utrolig godt. Vi holder også åbent hus til Sofari den 27. maj, som er en slags Svinets Dag og den er vi selvfølgelig med på. Desuden er vi i fuld gang med at etablere en bondegårdssafari med oplevelser, leg og informationer, som folk kan komme og deltage i selv om vi ikke lige er her, fortæller Anita Andersen. Det er hende, der passer bedriften til hverdag, mens Jesper Cole passer sit arbejde.

Lige nu er der fem søer og en orne, 25 slagtesvin og seks små pattegrise.

Fårene er der 15 moderdyr af, og et enkelt lam.

- Der kommer 10-12 lam mere i løbet af foråret og vi bruger kødet fra både vores grise og får til at lave spegepølser, grillpølser og leverpostej, som vi sælger i gårdbutikken. Så snart vi kan begynde at høste vores grønsager, vil der også være salg af disse, siger Anita Andersen.

Der er åbent i gårdbutikken hele året rundt og man kan læse mere på Skelleris´ hjemmeside og facebook.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk