15. september 2019
formand for Handels- og Erhvervs Foreningen for Gørlev og Omegn Steffen Olsen udmønter nu et forslag om en medlemshverver til foreningen.

Arkivfoto: Charlotte Koefoed
formand for Handels- og Erhvervs Foreningen for Gørlev og Omegn Steffen Olsen udmønter nu et forslag om en medlemshverver til foreningen. Arkivfoto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhvervslivet skal stå mere sammen i Gørlev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervslivet skal stå mere sammen i Gørlev
Ugebladet Vestsjælland - 25. marts 2019 kl. 15:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Bestyrelsen har travlt i deres butikker eller deres virksomheder, og har ikke den tid, der skal til for at gå ud og hverve nye medlemmer til foreningen, forklarer formand for Handels- og Erhvervs Foreningen for Gørlev og Omegn Steffen Olsen.

Derfor søger de nu en mand M/K, der har tiden og lysten samt erfaringerne til at gå rundt og forklare, hvilke fordele der er ved at være medlem af Handels- og Erhvervs Foreningen for Gørlev og Omegn.

- I bestyrelsen har vi talt om, at enten kan vi vælge at være en kaffeklub, der holder en generalforsamling en gang om året, eller vi kan vælge at være en aktiv forening, der søger at gøre noget i den tidligere Gørlev Kommune, forklarer Steffen Olsen.

Erhvervs og handelsforeningen valgte at udvikle sig til et aktivt fællesskab for alle med cvr-nummer på egnen.

Et af de nye tiltag i foreningen er et prøvemedlemsskab af SMV Danmark, der er et nyt håndværksråd.

- Vi har tegnet et prøvemedlemsskab for at se, om de kan hjælpe os og medlemmerne med love og regler eller juridisk bistand. De sender også nyhedsbreve med for eksempel lovstof ud, uddyber Steffen Olsen.

Et andet tiltag er, at opgaverne til for eksempel torvedage og juletræstændingen bliver uddelegeret.

- Før kunne en mand bruge 30 timer om ugen på at skabe aktiviteter, nu har vi lavet arbejdsgrupper, så 30 mand kan nøjes med at bruge en time om ugen på aktiviteter, så det ikke kun er de få, men at man ved fælles hjælp får det op at stå. Det giver for eksempel to cykelløb i år, understreger formanden.

Han glæder sig også over, at der er kommet et ekstra godt samarbejde med søsterforeningen i Høng op at stå. Her er det tanken, at man får stadepladser ved hiandens markeder og messer, så de to sydlige byer i Kalundborg Kommune bliver mere synlige og markerer sig.

- Vi er ikke blevet behandlet dårligt af Kalundborg, så det er ikke en modstand, men vi vil være mere synlige i samarbejde med hinanden, fremhæver Steffen Olsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk