18. januar 2021
Forleden fik Henrik »Slagter« Jørgensen endnu en pris. Han blev nemlig kåret som årets æresslagter af Danske Slagtermestre. Men æren fulgte et flot diplom. Foto. Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Forleden fik Henrik »Slagter« Jørgensen endnu en pris. Han blev nemlig kåret som årets æresslagter af Danske Slagtermestre. Men æren fulgte et flot diplom. Foto. Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endnu en pris til Henrik Slagter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endnu en pris til Henrik Slagter
Opdateret 15. november 2019 kl. 08:39
Ugebladet Vestsjælland - 13. november 2019 kl. 11:02

Hæder: For en måneds tid siden blev Henrik »Slagter« Jørgensen kåret som årets Laugmester af Københavns Slagterlaug. Nu får han hæder fra Danske Slagtermestre.

Af Charlotte Koefoed

Dianalund: I forrige weekend afholdt Danske Slagtermestre deres årsmøde på Kobæk Strand, et årsmøde, der var arrangeret af afdelingen på Sjælland, som Henrik »Slagter« Jørgensen, Mad med Mere i Dianalund, er formand for.

Et af punkterne på mødet var kåring af årets æresslagter og mens begrundelsen blev læst op af formanden for Danske Slagtermestre/FødevareDanmark, Leif Wilson Laustsen fra Assens, gik det stille og roligt op for Henrik Slagter, at det var ham, der løb med æren.

Billede

Hjemmelavede specialiteter finder man
masser af hos Henrik Slagter i Dianalund.


- Det er første gang, en slagtermester både bliver årets laugmester og årets æresslagter, men Henrik fortjener i høj grad hæderen, så vi holdt fast i, at Henrik skulle have prisen, slår Leif Wilson Laustsen.

Billede

I oktober blev Henrik Slagter Årets Laugs-
slagter, kåret af Københavns Slagterlaug.
Oldermand Egon Hornsleth overrakte
pokalen.


- Det er jo altid dejligt, når andre kan se, at man gør et godt stykke arbejde. Jeg er meget stolt, siger Henrik Slagter.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk