10. april 2021
Ramo Sahovic, Tøjeksperten, Dan Plambæk, Sportigan, Birgit Petersen, Trine, samt Alessandra Wölm, glæder sig til at kunne åbne deres butikker og hele Høng Centret igen tirsdag den 13. april. Foto: Charlotte Koefoed
Ramo Sahovic, Tøjeksperten, Dan Plambæk, Sportigan, Birgit Petersen, Trine, samt Alessandra Wölm, glæder sig til at kunne åbne deres butikker og hele Høng Centret igen tirsdag den 13. april. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endelig åbner centret igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endelig åbner centret igen
Ugebladet Vestsjælland - 30. marts 2021 kl. 09:10

Corona: Tirsdag den 13. april kan Høng Centret endelig åbne igen efter tre en halv måned med lukkede døre.

Af Charlotte Koefoed

Høng: Fra jul og frem til tirsdag den 13. april har Høng Centret igen været lukket, forstået på den måde, at fødevarebutikker, apoteket og Matas har haft åbnet, mens alle andre butikker har måtte lukke dørene. For et par uger siden kom der grønt lys til at åbne via bagdørene og det har nogle butikker benyttet sig af, men den helt store genåbning sker tirsdag den 13. april.

- Vi glæder os vildt meget. Det har været en lang, mørk periode, men nu kan vi se lyset igen, siger Birgit Petersen, der er indehaver af Trine i Høng Centret.

Dan Plambæk, Sportigan, er også begejstret.

- Det bliver alle tiders at få kunderne tilbage i butikken, siger han.

I Tøjeksperten Flemming har Ramo Sahovic været på arbejde et par uger via bagdøren, men også han glæder sig til at kunne åbne dørene for alvor og få normaliteten tilbage i hverdagen.

- Jeg tror og håber på, at Høng Centrets mange trofaste og loyale kunder kommer tilbage, ligesom vi oplevede det under den første nedlukning. Det bliver i hvert fald en stor fornøjelse igen at se folk færdes i centret, siger Alessandra Wölm fra Mega.

Vi overholder alle retningslinier

Når Høng Centret åbner igen er det selvfølgelig med retningsliner, der skal overholdes. Der skal fortsat bæres mundbind eller visir i centret og i butikkerne. Man skal holde god afstand til andre, to meter er stadig et afstandskrav, som skal efterleves. Bliv hjemme, hvis du føler dig sløj, host i ærmet, vask hænder ofte og sprit af hver gang du går ind og ud af en forretning, og husk at være opmærksom på, hvor mange der må være i de enkelte butikker.

- Vi skilter selvfølgelig klart og tydeligt, så ingen er i tvivl, slutter Alessandra Wölm.

Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk