19. januar 2019
Grundlovsdag i Ruds Vedby fejres også med kåring af årets borger, I år løb Ejnar Jensen med hæderen og fik fine ord og buket af lokalrådsformand, Ingse Rasmussen.
gallery icon

Se billedserie

Grundlovsdag i Ruds Vedby fejres også med kåring af årets borger, I år løb Ejnar Jensen med hæderen og fik fine ord og buket af lokalrådsformand, Ingse Rasmussen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ejnar årets borger i Ruds Vedby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejnar årets borger i Ruds Vedby
Opdateret 11. juni 2018 kl. 14:04
Ugebladet Vestsjælland - 05. juni 2018 kl. 17:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Solen bagte ned på naturlegepladsen i Ruds Vedby, da Lokalrådet sammen med Ruds-Vedby Historie, Bodega La Vie, brandvæsnet, Ruds Vedby Garden og en masse borgere fejrede grundlovsdag. Først med kransenedlæggelse ved Frederik den 7. s statue, dernæst med flaget, der gik til tops, musik ved Ruds Vedby Garden, Thopper, Peter Ankjærgaard og Michael Siegaard og så holdt skoleleder på Ruds Vedby en fin tale om, hvor godt byen samler sig, når der er bud efter folk. Både på skolen til arrangementer der, men også til andre lejligheder.

Og så var det tid for lokalrådsformand, Ingse Rasmussen, at overraske årets borger.

Ejnar Jensen blev da også noget overrasket, da han blev kaldt op og fik rosende ord med på vejen og hans store engagement for byen, i Orangeriet, i Vedbygårdsparken og for det mentale overskud, Ejnar altid udviser.

Stor applaus og en stor buket til årets borger.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk