28. september 2021
Jesper Selch har 25 års jubilæum hos Elektrogården, mens indehaver Carsten Hansen fylder 50 år- Det fejres fredag den 29. juni i lokalerne på Metalvej 13 i Sorø. 

Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Jesper Selch har 25 års jubilæum hos Elektrogården, mens indehaver Carsten Hansen fylder 50 år- Det fejres fredag den 29. juni i lokalerne på Metalvej 13 i Sorø. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dobbeltfejring hos Elektrogården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dobbeltfejring hos Elektrogården
Ugebladet Vestsjælland - 23. juni 2018 kl. 10:43

Den ene fejrer 25 års jubilæum og den anden fylder 50. Det er en fejring værd, derfor er forretningsforbindelser, kolleger, venner, familie og andre inviteret til reception.

Jubilaren er 42-årige Jesper Selch, der som 17-årig i 1993 kom i lære i Elektrogården og efter lærertiden fortsatte i firmaet.

- Jeg arbejdede et par år som elektriker, men kom faktisk ret hurtigt i gang som projektleder og har også i løbet af årene taget lederuddannelse, så det er der, mit virke er nu, forklarer Jesper Selch.

Han har for nyligt været projektleder på nabovirksomheden i Sorø, Asa-Lift og implementering af adgangskontrol på Sorø Akademi.

- Jeg har mest haft med industri- og erhvervskunder at gøre og ligeledes meget med overvågning og sikkerhed. Det er der meget af i dag og tendensen er, at der er en stigende efterspørgelse på netop de ydelser, siger Jesper Selch.

Selv om det er blevet til 25 år på sammearbejdsplads, er der ingen planer om nye græsgange.

- Jeg trives utrolig godt her. Ikke to dage er ens og vi følger med tiden og efteruddannes løbende. Det kan jeg godt lide, siger jubilaren, der privat bor i Sorø, men stammer fra Dianalund.

Rund fødselsdag
Et år efter Jesper Selch startede i lære, kom Carsten Hansen ind i faren, Bjarne Hansens virksomhed og begyndte at arbejde i Elektrogården.

- Jeg er egentlig også udlært i Elektrogården, men kom ud og arbejde i Slagelse og var også en tur ude at rejse i Asien og Australien. Så læste jeg til el-installatør og i 1994 skete der utrolig mange ting, så samtidig med jeg skulle giftes, vi skulle have barn og vi købte nyt hus, fandt jeg også på at få nyt arbejde, så det var et år med rigtig meget knald på, griner Carsten Hansen.

Han og Jesper Selch har alle årene haft et tæt og godt samarbejde og været med til at udvikle Elektrogården til den moderne virksomhed, den er i dag. Der er 30 ansatte, som fortrinsvis arbejder lokalt, men også rundt om på hele Sjælland.

- Vi har altid haft mange gode samarbejdspartnere og dem arbejder vi med over hele Sjælland. Vi har altid haft et stort og godt netværk, siger Carsten Hansen.

Jesper Selchs jubilæum er den 21. juni og Carsten Hansen fylder år den 10. juli, men man har valgt at slå de to begivenheder sammen til én festlig begivenhed, som fejres fredag den 29. juni fra klokken 13 til 16 på Metalvej 13 i Sorø.

Om aftenen er der festivitas for personalet.

Fakta
- Bjarne og Grete Hansen etablerer i 1972 Elektrogården i Dianalund.

- Fra 1985 til 2008 driver parret butikken Elektrogården i Dianalund Centret.

- 2005: Elektrogården flytter dele af frimaet til Sorø.

- 2012: Man bygger nyt hovedkvarter og flytter hele virksomheden til Metalvej 13 i Sorø.

- Carsten Hansen begynder at arbejde i Elektrogården i 1994 og indtræder i et generationsskifte i 2002.

- I 2010 trækker Bjarne Hansen sig definitivt tilbage.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk