13. august 2020
Dianalund Centret har fået ny facade og der er kommet blomsterkummer og nye bænke.
gallery icon

Se billedserie

Dianalund Centret har fået ny facade og der er kommet blomsterkummer og nye bænke.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dianalund Centret er næsten fyldt op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dianalund Centret er næsten fyldt op
Ugebladet Vestsjælland - 08. oktober 2019 kl. 10:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter SuperBrugsen og Netto gennemførte deres store rokader og ombygning, er Dianalund Centret blomstret op. Nu er der kun tre tomme lokaler tilbage.

Først byggede Coop en helt ny superbrugs, og Dansk Supermarked fulgte med i kølvandet og Netto blev udbygget og fik et helt nyt koncept. Dianalund Centret svarede igen med at lave en flot, ny facade, blomsterkummer og nye bænke og sammen med det utrolig store arbejde, de forskellige afdelinger i DUR, Dianalund Udviklingsråd, har lavet og stadig laver, har Dianalund fået et opsving, der kan mærkes.

Ikke bare omkring skaterbanen og hele det rekreative område ved Borgerhuset, men så sandelige også i selve Dianalund Centret.

Frøken Finesse, Gelinde, Gris og Co, Cafe Corner, Akelejen Blomster og senest London Bagles, er alle sammen forretninger, der er åbnet i løbet af i år. Også den tidligere urmagerbutik er solgt og fungerer som genbrugsbutik, Coops tiloversblevne lokaler er der stor interesse omkring og senest er den tidligere Elektrogårdens lokaler blevet solgt.

- Vi havde selvfølgelig forventet, at der ville komme nye butikker til, men det har fuldstændig overgået vores vildeste fantasi, siger formand for centerforeningen, Charlotte Hjerpsted.

En af de andre årsager til, at der er sket noget er, at man i november måned holdt et møde med en konsulent i byudvikling og grundejerne i centret og det har bevirket, at grundejerne har været gode til at promovere de tomme lokaler.

- Det har været en stor hjælp. De har faktisk aktivet gjort en del for at leje lokalerne ud og det har virket, slår Charlotte Hjerpsted fast.

Vigtigt med dagligvarebutikkerne i centret

En anden vigtig ting er, at Sorø Kommune har vægtet at beholde dagligvarebutikkerne i bymidten og ikke åbnet for placering uden for byen.

- Det betyder rigtig meget. Havde vi ikke kunne holde på Netto og SuperBrugsen, havde centrets fremtid været usikker. Men som det ser ud nu, er vi inde i en fantastisk udvikling, siger Charlotte Hjerpsted.

Byggeriet går også godt i Dianalund. Lige nu er Dianalund Boligforening i gang med en række lejeboliger på Dr. Sellsvej og der kigges en del på området ved Pilegårdsvej.

- Dianalund er i fremgang og det har vi mange faktorer at takke for, men det vigtigste er nok, at vi har trukket i samme retning, slutter Charlotte Hjerpsted.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk