22. oktober 2019
Centerforeningen ønsker alle kunder og alle butikker en  glædelig jul. Her er det Tommy Lindhardt fra Kop og Kande, Thomas Hansen fra Din Tøjmand, Dorthe Mølgaard fra Nyt Syn og Bettina Christensen fra Ofelia, alle medlemmer af bestyrelsen i Centerforeningen. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Centerforeningen ønsker alle kunder og alle butikker en glædelig jul. Her er det Tommy Lindhardt fra Kop og Kande, Thomas Hansen fra Din Tøjmand, Dorthe Mølgaard fra Nyt Syn og Bettina Christensen fra Ofelia, alle medlemmer af bestyrelsen i Centerforeningen. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det larmer, lidt, i centret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det larmer, lidt, i centret
Opdateret 30. november 2018 kl. 10:31
Ugebladet Vestsjælland - 29. november 2018 kl. 10:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det skal være skidt, før det bliver godt. Sådan lyder et gammelt ordsprog og der er noget om snakken.

Lige nu er der for eksempel en del larm og roderi i en del af den gamle SuperBrugsen i Dianalund Centret og nu også i Nettobutikken, som er lukket på grund af ombygning.

- Netto har ikke de samme muligheder for at holde åbent, som SuperBrugsen havde, da de skulle lave ny butik, så processen er en helt anden og det giver flere gener. Men til gengæld kan vi glæde os til at få en spritny og moderne Netto på 1200 kvadratmeter, siger formand for centerforeningen, Charlotte Hjerpsted og næstformanden Thomas Hansen.

De mener begge, at ventetiden er de generne værd.

- Vi får til april to topmoderne supermarkeder i vores center, som er med til at sikre os i fremtiden. Og det er vi utrolig glade for, siger Thomas Hansen.

Ønsker alle en god julehandel
Men ét supermarked i centret de næste fire måneder, nemlig SuperBrugsen, er det klart, at julehandlen er udfordret, men i centerforeningen ser man fortrøstningsfuldt på december måned.

- Vi tror på, at vores loyale kunder fortsat vil lægge deres handel her i centret og i Dianalund, selv om der lige nu mangler en Netto. Men alle specialbutikkerne er her fortsat og vi står stærkt på den front, siger Thomas Hansen.

Nyt logo til medlemsbutikkerne

I Centerforeningen har man netop fået nyt mærkat, som bliver placeret synligt på alle medlemsbutikkerne.

- Medlemmerne af Centerforeningen er med til at skabe liv og arrangementer her i centret. Senest har vi pyntet op til jul og afviklet den store juletræstænding. Det er blandt andet det, vores kontingent går til. Vi sørger også for udviklingen af centret og lige nu er man, sammen med Grundejerforeningen og Torvet A/S i gang med at finde den helt rigtige facade til centret. Vi regner med, at man går i gang med den nye facade først i det nye år, siger Thomas Hansen.

Der er 24 butikker i Dianalund Centret. 18 af dem er medlem af Centerforeningen.

Medlemsbutikkerne har et gavekort, som kan bruges i de tilknyttede butikker. Er man interesseret i at købe et gavekort, udstædes de gratis hos Kop og Kande, Din Tøjmand og i Skoringen.

Hele Centerforeningen og alle butikkerne ønsker alle kunder og butikker i Dianalund Centret en rigtig god julehandel, en god jul og et glædeligt nytår.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk