17. november 2017
Smil - det smitter. Det er valgsproget på Reersø Camping, som Alis og Hans Rasmussen sidste år overtog forpagtningen af.
Smil - det smitter. Det er valgsproget på Reersø Camping, som Alis og Hans Rasmussen sidste år overtog forpagtningen af.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det går godt på Reersø Camping

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det går godt på Reersø Camping
Ugebladet Vestsjælland - 06. juli 2017 kl. 09:14
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er lagt op til en både hyggelig og afvekslende sommer på Reersø Camping, med en ang række forskellige aktiviteter. Hen over sommeren bydes på aftener med musik, første gang fredag d. 30. juni kl. 18 -21.30, hvor Johnny spiller på terrassen. Siden følger også hattefest for damerne og en særlig herrefest m.m.

Alis er her, der og alle vegne, og tager det hele med smil og godt humør.

- Valgsproget er »smil, det smitter«. - det har jeg brugt siden '83, siger Alis som ikke lægger skjul på at hun holder rigtig meget af campinglivet.

- Det er 19. år jeg har campingplads, og jeg er vendt tilbage til det hver gang jeg har skullet prøve noget nyt, siger Alis, som bandt andet har været i supermarked, arbejdet som dagplejemor og haft to oste- og smørrebrødsforretninger.

- Men det er altid camping, jeg er vendt tilbage til.

I første omgang var svaret dog »nej tak, jeg er gået på pension«, da Alis og Hans Rasmussen blev ringet op med henblik på forpagtning af Reersø Camping.

- Men så gik der 14 dage - vi kiggede på det, og så var vi solgt, smiler Alis. I år er parrets anden sæson på stedet, og de har mange jern i ilden.

Reersø Camping har åbent hele året, med plads til ca. 160 enheder, og der er kø til fastliggerpladserne. Her er både dagligvareforretning og grillbar, som også tilbyder smørrebrød, gammeldags is og softice m.m., alle dage i ugen. Hver fredag diskes op med dagens ret. Der holdes også mange fester i pladsens rummelige selskabslokale, Laden, og allerede nu er der udsolgt til årets nytårsfest.

Hans står for alt det udendørs. Både græsslåningen, fodboldbanen og sheltere - og så er der også fire ponyer, en hest, 12 lam og 10 får.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk