19. januar 2018
- Hvis du gør sådan her, når du er kommet spiller scenen, så virker det bedre. Og du har masser af tid, viser instruktør, manuskriptforfatter, komponist og indimellem koreograf, Chris Skytte. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

- Hvis du gør sådan her, når du er kommet spiller scenen, så virker det bedre. Og du har masser af tid, viser instruktør, manuskriptforfatter, komponist og indimellem koreograf, Chris Skytte. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Der øves og øves i Vedbygårdsparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der øves og øves i Vedbygårdsparken
Ugebladet Vestsjælland - 02. august 2017 kl. 07:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Anne Hviid Christensen har alt for meget fart på i åbningsscenen, da den forleden aften blev øvet

på amfiscenen i Vedbygårdsparken.

Med hænderne fulde af klirrende poser og en kasse med vin, er hun i gang med at åbne Oasen, værsthuset som er hendes ét og alt.

Det første hun gør, er at trykke et bestemt nummer ind på jukeboxen, som godt nok ikke står der endnu, men det kommer den til, når scenen den 9. august skal spilles for premierepublikummerne.

- Du kan sagtens nå at dvæle lidt mere ved det. Bare giv dig god tid, siger instruktør Chris Skytte og skruer lidt ned for ghettoblasteren, der lige nu udgør musikanlægget i parken.

Anne Hviid Christensen går over scenen igen og denne gang er der mere ro på. Hun spiller Karen, der ejer Oasen, et værtshus som i den grad er glade for Otte Brandenborg og hans musik.

Med i scenen er også Ann-Catrine Olsen. Hun spiller den unge studerende, Mie Lund, der skriver batchelor om hvordan de »gamle« værsthuse klarer sig i den moderne cafe-verden.

Fire gang når Anne og Ann-Catrine at hilse på hinanden, skubbe svaberen frem og tilbage mellem sig, før scenen sidder lige i skabet og har fået meget form, humor og kant.

- Det bliver alle tiders stykke, hvisker borgspilsformand, Marianne Olsen, før hun bliver spurgt, om hun har skaffet de der tyve askebægere med logoer. Og det har hun selvfølgelig.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk