10. december 2019
Lulu Harms Larsen på reposen på 1. sal med fin udsigt over det store atrium, hvor der er god plads til firmaarrangementer.

Foto: Henrik Uhre-Prahl
Lulu Harms Larsen på reposen på 1. sal med fin udsigt over det store atrium, hvor der er god plads til firmaarrangementer. Foto: Henrik Uhre-Prahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Den Gamle Sukkerfabrik viser sig frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den Gamle Sukkerfabrik viser sig frem
Ugebladet Vestsjælland - 28. august 2019 kl. 12:22
Af Henrik Uhre-Prahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Allerede ni virksomheder har fået nye firmaadresse på Algade 2 D i Gørlev. De har sagt ja til tilbuddet om at lege kontorfaciliteter i Den Famle Sukkerfabrik, som parret Harms Larsen har lejet af Danish Sugar. Og der er plads til flere.

- Interessen har været god - og rigtig mange nysgerrige har været forbi for at kigge ind for at se, hvad der sker i det gamle hus, fortæller Lulu Harms Larsen, der står for driften af kontor-bygningen. Og nu holder hun åbent hus, så alle, der måtte have lyst, kan se, hvilke forandringer der er sket med den flotte gamle industribygning - bygget i 1912 og flot restaureret - der i mange år stod og forfaldt.

Hør om aktiviteterne
- Vi vil gerne vise den frem og fortælle om huset og vores ideer med det. Og de enkelte firmaer, der er i huset vil også gerne fortælle, hvad de går og laver, fortæller Lulu Harms Larsen.

Hun har familiære rødder til sukkerfabrikkerne og ved, at for mange familie i Gørlev og omegn er sukkerfabrikken en vigtig brik i deres historie.

- De gamle bygninger er jo også en vigtig del af byen, og nu er der kommet liv i dem igen, tilføjer hun.

Åbent Hus arrangementet finder sted fra kl. 11 til 15 lørdag den 7. september - og huset vil også være vært ved en forfriskning og en pølse. Og Allan Orris sørger for den rette musikalske underholdning.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk