24. november 2017
Oplev Road Rebels store amerikanske flydere cruise op og ned af Hovedgaden i Høng lørdag den 15. juli. Om aftenen er der åbent hus i klubben. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Oplev Road Rebels store amerikanske flydere cruise op og ned af Hovedgaden i Høng lørdag den 15. juli. Om aftenen er der åbent hus i klubben. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De fredelige rebeller i de store biler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De fredelige rebeller i de store biler
Ugebladet Vestsjælland - 11. juli 2017 kl. 16:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En gang om ugen mødes de i klublokalet på Charlottevej i Høng. Her går snakken livligt om de store benzinslugere fra Guds eget land, som nu kører rundt på de sjællandske veje.

Road Rebel hedder klubben, men der er ikke noget som helst aggressivt eller rebelsk over de omkring 80 medlemmer, klubben tæller.

Det er hyggelige mennesker med én fælles reference: amerikanerbiler.

At der opstår en masse venskaber og andre relationer, er en sideeffekt, som klubbens medlemmer ikke er spor kede af.

- Vi hygger os sammen. Det samlende punkt er bilerne, men vi har det jo sjovt sammen, siger Freddy Mandahl Jensen, Road Rebel.

Bilerne skal luftes
De sidste to år har Road Rebles sammen med Høng Erhvervsforening og Spar i Høng lavet en event i Høng, hvor Road Rebels kører i kortege gennem byen og cruiser op og ned af gaden.

Det samme kommer til at ske i år lørdag den 15. juli, hvor man starter med at udstille bilerne ved Høng Centret og ved Spar, og derfra kører op og ned af Hovedgaden. Den tur tager man et par gange, før bilerne igen tager opstilling ved Høng Centret klokken 13 ved Aldi.

Her kåres årets bil. Det foregår på den måde, at bestyrelsen i Road Rebel går rundt og kigger lidt og lytter efter publikums reaktioner på bilerne. Den bil, der gør sig mest positivt bemærket, bliver årets bil.

Night cruise og alle er velkommen

I flere år har Road Rebels kørt night cruise i Slagelse, men de seneste par år har de trukket cruise-aftenen hjem til Høng og inddraget klubhuset i begivenheden.

De holder en kombination af åbent hus og køreaften, hvor man nok kører en aftentur rundt i området, men byder også alle velkommen fra om eftermiddagen klokken 17 til at kigge forbi og smage lidt fra grille og i det hele taget se flotte amerikanerbiler og hygge sig.

- Vi kombinerer åbent hus med night cruise og håber folk at lyst til at være med. Alle er velkommen, siger Freddy Mandahl Jensen, fra Road Rebel.

Der bliver også levede musik. Det lokale band , Get ovet It, kommer og spiller.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk