19. december 2018
Britt Petersen, direktør i Tre Konger, har både cafe og a la carte restaurant,samt plads til selskaber helt op til 100 mennesker. Om sommeren benyttes den skønne gårdhave flittigt og og der er gode parkeringsmuligheder, selv om Tre Konger ligger helt centralt midt i centrum af Sorø. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Britt Petersen, direktør i Tre Konger, har både cafe og a la carte restaurant,samt plads til selskaber helt op til 100 mennesker. Om sommeren benyttes den skønne gårdhave flittigt og og der er gode parkeringsmuligheder, selv om Tre Konger ligger helt centralt midt i centrum af Sorø. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cafe Tre Konger har plads til det hele

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cafe Tre Konger har plads til det hele
Ugebladet Vestsjælland - 19. februar 2018 kl. 08:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hullerne sidder der endnu helt oppe under loftet. Hullerne hvor filmfremviseren lyste på lærredet i det store rum, der engang var biograf, men som de sidste mange år har fungeret som cafe og restaurant.

Lysekroner i loftet, en enorm bar i galvaniseret stål, en fritstående pejs midt i rummet, en oase af en gårdhave, en kongestue og åbent ind til køkkenet, hvor man kan følge med i kokkens arbejde.

Stedet hedder Cafe Tre Konger og har fået navn efter de tre konger, der ligger begravet i Sorø Slotskirke, nemlig Christoffer den 2., Valdemar Atterdag og kong Oluf, som var Margrethe den 1.´s søn.

Direktør for det hele er Britt Petersen og hun har i ni år drevet stedet.

- Vi har bogstaveligt talt højt til loftet. Her er plads til de helt store fester op til 100 gæster, og vi har plads til hyggebrunch, frokost og a la carte om aftenen, og børnene er der masser af legetøj og rum til, så de også føler sig både hjemme og velkomne, siger Britt Petersen.

Tjek kalenderen
Cafe Tre konger er cafe, restaurant og selskabslokaler i ét og samme rum.

- Det foregår på den måde, at vi har åbnet alle dage, men når der er over 30 mennesker, der har booket en fest, lukker vi dørene og de får lokalet for sig selv. Det er mest i weekenden, men der kan være enkelte hverdage, hvor vi holder lukkede selskaber. Tjek vores kalender på hjemmesiden, der kan man altid se, om der er booket eller ej, smiler Britt Petersen.

Konfirmationerne er for længst booket flere år frem. I hvert fald på konfirmationsdatoerne i Sorø.

- Men man kan være heldig at finde en ledig dato, så ring endelig, opfordre Britt Petersen.

Når man holder fest på Cafe Tre Konger har man ikke bare lokalerne for sig selv, men festens længde har vide rammer.

- Man kan feste så længe man lyster, og så snart vejret er lunere, kommer gårdhaven i brug, som man selvføgelig også kan benytte. Vi har ligeledes et musikanlæg, så man kan komme med sin egen playliste, hvis man har lyst til det, siger Britt Petersen.

Ud over det er der mulighed for at holde begravelseeskaffe, møder og få mad ud af huset og menukortet byder på mange spændende gode og solide retter i en blanding af traditionel cafemenuer og lækre to- og tre retters menuer.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk