20. november 2017
Der er forskellige småting, der skal søges dispensations for, før den endelige byggeansøgning angående SuperBrugsen og Netto kan sendes til Sorø Kommune.
Der er forskellige småting, der skal søges dispensations for, før den endelige byggeansøgning angående SuperBrugsen og Netto kan sendes til Sorø Kommune.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byggeriet er på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byggeriet er på vej
Ugebladet Vestsjælland - 22. april 2017 kl. 07:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En ikke eksisterende sti bag Dianalund Centret og et par skure, der skal rives ned, er de to knaster, der skal dispenseres fra, før Innovater kan sende den endelige byggeansøgning til Sorø Kommune.

- Der har været nabohøring, som netop er overstået og her er der to ting, der skal dispenseres fra i Lokalplanen. Den ene er en ikke eksisterende sti, som er beskrevet i lokalplanen, men som ikke eksisterer i virkeligheden. Den er markeret bag ved den eksisterende Netto, men der er ganske enkelt ingen sti, fortæller udviklingsdirektør Peter Søgaard fra Innovater.

Innovater er det investeringsselskab, som forestår såvel bygningen af den nye SuperBrugsen og den nye Netto.

Den anden knast er et par skure ved den tidligere vareindlevering i den gamle Faktabutik, som skal rives ned.

- Jeg kan ikke forestille mig, at de to ting vil give nogen problemere overhovedet, og der er forventet sagsbehandling hos kommunen den 10. eller 11. maj, siger Peter Søgaard.

Innovater har købt såvel den nuværende SuperBrugsens lokaler, som Nettos lokaler og står for såvel nybygning af den nye SuperBrugsen og ombygningen af Netto i SuperBrugsens tidligere lokaler.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk