12. december 2018
Værterne Rene Sabro og Morten Dam-Sørensen stillede spørgsmål til Ole Glahn (R), Gunvor Jensen (A) og Martin Damm (V). Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Værterne Rene Sabro og Morten Dam-Sørensen stillede spørgsmål til Ole Glahn (R), Gunvor Jensen (A) og Martin Damm (V). Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Buerup- signalet slap op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Buerup- signalet slap op
Ugebladet Vestsjælland - 09. november 2017 kl. 10:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klokken fem torsdag morgen var P4 Sjælland klar i Buerup med sendevogn og campingvogn, hvor værterne Rene Sabro og Morten Dam-Sørensen var klar med en stak spørgsmål til indbudte kommunalpolitiker.

Men signalet fra Buerup holdt kun 20 minutter før det forsvandt og så var gode råd dyre.

- Vi havde simpelthen ikke hul igennem, så vi måtte lynhurtigt finde et sted, vi kunne få strøm og rigge til inden vi skulle sende live klokken syv, fortæller Mads Raagaard og Thor Bill, der står for teknik, produktion og alt det praktiske omkring valgcampingvognens tur rundt på Sjælland.

Høng Centret virkede som det oplagte valg og så kunne man trække strøm fra Aldi.

Martin Damm(V), Gunvor Jensen(A) og Ole Glahn(R) måtte derfor kører til Høng i stedet for Buerup og her sad de bænket i campingvognen og svarede på spørgsmål, blandt andet om manglen på læreruddannede i folkeskolen, penge til de små landsbyer og meget andet.

Senere kom Niels Erik Danielsen(EL) og Jimmy Sørensen(LA) til og man kunne uden problemer med signal og sendemast gennemfører dagens program.

Valgcampingvognen er at finde i Holbæk den 14. november, den 15. november i Stevns og den 16. november i Flakkebjerg.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk