24. juli 2019
Walk in 4Kids åbner lørdag den 2. marts med lækkert italiensk børnetøj til børn fra nul til 14 år.
gallery icon

Se billedserie

Walk in 4Kids åbner lørdag den 2. marts med lækkert italiensk børnetøj til børn fra nul til 14 år.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børnetøjsbutik i gamle lastbilstrailere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børnetøjsbutik i gamle lastbilstrailere
Opdateret 22. februar 2019 kl. 12:58
Ugebladet Vestsjælland - 19. februar 2019 kl. 08:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nogen gange står der som tekst til videoer, hvor vovehalse udfører fantastiske stunts, at man ikke skal prøve dette hjemme.

Sådan kan man godt sige om Jan Hansen og Rikke Zarah Kyrners fælles projekt, børnetøjsbutikken Walk in 4kids, som skal stå klappet og klar 2. marts, men som lige nu ligner en byggeplads.

- Jamen, det kan jeg sagtens nå, storsmiler Jan Hansen, der er tømrer og har hænderne skruet ualmindeligt godt på. Han er nemlig fuldstændig sikker på, at han nok skal nå at få alting på plads til åbningen af Walk in 4kids på Reersøvej 2, når vi når frem til lørdag den 2. marts.

- Jeg har sådan set alting klar, tøjet er kommet, facebook er i fuld gang og hjemmesiden er ved at være på plads, så vi mangler bare lige det sidste, bakker Rikke Zarah Kyrner op.

Butikken er hendes ide og ud over at forhandle lækkert italiensk børnetøj, har hun også fået indrettet en afdeling, hvor hun tilbyder at lave negle og vipper.

Men tilbage til byggeriet.
Trailere fra Kastrup Lufthavn

Da Rikke og Jan mødte hinanden, kom de hurtigt på at åbne en butik. Jan bor på Reersøvej 2, hvor han er i gang med at renovere ejendommen. For at holde omkostninger ved at etablere en helt ny bygning nede, gik han på nettet og gennemtrawlet det for gratis materialer.

- Jeg fandt tre kølelastbilstrailere, som stod ude i Kastrup Lufthavn, og hvis jeg kunne flytte dem, kunne jeg få dem gratis. Det fik jeg hurtigt på plads og fik trailerne hjem. De står ved siden af hinanden og så skar jeg hul i, så vi kunne etablere ét stort lokale. 100 kvadratmeter i alt, fortæller Jan Hansen.

Loftet i to af trailerne er bevaret, den miderste har fået nyt loft, væggene har fået 100 mm isolering, loftet er isoleret og det hele har fået tag over, så det udefra ligner en helt almindelig bygning.

- Væggene får plader, som vi har hentet for en slik i et filmstudie og den store flotte indgangsdør, flere vinduer og de to bagdøre, har vi fået for 1000 kroner i en store villa i Nordsjælland, mod vi selv pillede det hele ned og fragtede det hjem, remser Rikke op.

Med alle materialerne på plads, gik de to i krig med at bygge og lørdag den 2. marts er der åbning.

- Jeg tror med sikkerhed jeg kan sige, at vi er Danmarks eneste butik i tre gamle lastbilstrailere. Og så forhandler jeg noget utrolig lækkert og unikt børnetøj til børn fra nul til 14 år, som vi glæder os utrolig meget til at vise frem.

Til åbningen vil der være slush ice, popcorn og konkurrencer.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk