17. maj 2021
Theresa Fischer har indrettet sin klinik på 1. salen i det nye hus på Holbergsvej i Dianalund.Foto: Henrik Uhre-Prahl
Theresa Fischer har indrettet sin klinik på 1. salen i det nye hus på Holbergsvej i Dianalund.Foto: Henrik Uhre-Prahl
Foto: Henrik Uhre-Prahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alt faldt på plads - og nu står briksen endelig klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alt faldt på plads - og nu står briksen endelig klar
Ugebladet Vestsjælland - 18. november 2020 kl. 07:50

Theresa Fischer bor på Holbergsvej 45 i Dianalund og har det godt - faktisk supergodt: Hun og hendes mand er for kort tid siden flyttet ind i et dejligt hus med smukt udsigt over marker. Og på 1. salen er indrettet en klinik, hvor hun kan udøve sit »nye« fag, kranio-sakral terapi, en terapiform, som hun har dyret i åresvis, men som hun netop denne sommer endelig har fået uddannelsesbevis i.

Kranio Sakral Terapi eller KST er en terapeutisk genopretning af kroppen - en blid, behagelig og effektiv behandling af spændinger og skævheder, der belaster centralnervesystemet og dermed kroppens funktioner.

Kranio-Sakral systemet består af kraniet, rygsøjlen, korsbenet og halebenet. Det er de knogler, der indeholder og beskytter centralnervesystemet - det vil sige hjernen, rygmarven, kranie- og rygmarvsnerver.

Theresa Fischer hjælper både voksne og børn - også babyer, der hjælpes til mere bevægelighed .

- Babyer bliver klemt og vredet under fødslen, også når de bliver forløst ved kejsersnit. Det kan resultere i fastklemte nerver, skævt hoved, uro og fordøjelsesbesvær. Det kan som oftest rettes op ved ganske få behandlinger, fortæller Babyer bliver klemt og vredet under fødslen, også når de bliver forløst ved kejsersnit. Det kan resultere i fastklemte nerver, skævt hoved, uro og fordøjelsesbesvær. Dette kan som oftest rettes op ved ganske få behandlinger, fortæller Theresa Fischer og tilføjer:

- I dag ligger babyer meget på ryggen, og det kan medføre flade baghoveder, der blandt andet kan føre til spændinger og skævheder. Ubalancer, som på længere sigt, kan give såvel motoriske som kognitive problemer eller indlæringsvanskeligheder.

Theresa Fischer har i en årrække arbejdet i administrative jobs, men trængte for nogle år siden til fornyelse. Det førte blandt andet til, job som dagplejer og senere en ny uddannelse som pædagogisk assistent. Som sådan arbejde hun i Taastrup, hvor familien boede indtil dette efterår.

Men fornyelsen betød også ønsket om en ny bolig og valget faldt altså på huset på Holbergsvej, der nu er familiens base. Og Theresa Fischer fik næsten straks tilbud job, hvor hun kunne bruge sin pædagogiske uddannelse på deltid i Dianalund.

- Det passer mig fint, for det betyder fleksible arbejdstider og tid til også i dagtimerne at drive min klinik. Så nu er alt faldet på plads - og briksen står klar, slutter hun med et smil.

hup

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk