15. juli 2020
Dorte Hansen og Helle Møller Jensen, Dianalund Bibliotek, glæder sig til at få besøg af Ældrerådet og er klar med kaffe og småkager. Privatfoto
Dorte Hansen og Helle Møller Jensen, Dianalund Bibliotek, glæder sig til at få besøg af Ældrerådet og er klar med kaffe og småkager. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ældrerådet kommer til tirsdagstræf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældrerådet kommer til tirsdagstræf
Ugebladet Vestsjælland - 21. november 2019 kl. 12:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dianalund: Den 26. november er der tirsdagstræf på biblioteket i Dianalund. Denne gang får man besøg af Inge Mortensen fra Sorø Ældreråd.

Sorø Ældreråd er glade for at deltage i Tirsdagstræf, da det er værdifuldt for Ældrerådets arbejde at få input fra kommunens ældre borgere om relevante forhold, således at de kan vejlede beslutningstagerne i Sorø kommune om ældres livsbetingelser og virkningen af offentlige beslutninger vedrørende denne gruppe.

Til Tirsdagstræf informeres deltagerne også om, hvad der lige nu sker på ældreområdet i kommunen, derfor opfordres deltagerne til at komme med spørgsmål og kommentarer til igangværende sager.

Dorte Hansen og Helle Møller Jensen, Dianalund Bibliotek, glæder sig til endnu en gang at få besøg af Ældrerådet og er klar med kaffe og småkager.

Tirsdagstræf er for alle ung som gammel, der har lyst til en sludder og en kop kaffe. Der er ikke tilmelding, man møder bare op.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk