21. januar 2019
Første tirsdag i januar blev der spillet op til årets første ældredans i Fuglede Forsamlingshus. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Første tirsdag i januar blev der spillet op til årets første ældredans i Fuglede Forsamlingshus. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Årets gang i Gørlev bød traditioner og nye tiltag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets gang i Gørlev bød traditioner og nye tiltag
Ugebladet Vestsjælland - 27. december 2017 kl. 15:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Gørlev er der mange traditioner. Årsuret byder for eksempel på to store hestemarkeder, der er otte festlige sommer-torvelørdage og så er tændingen af byens store juletræ og roelygteoptog et tilløbsstykke uden lige.

Også uddelingen af risalamande er en god tradition, som byen støtte godt op omkring. Året slutter altid med stor juletræsfest i Enigheden.

Der kom liv i Helle H igen, som fik nyt navn og blev til Ms D. Der kom en ny genbrugsbutik, Rema 1000 fik ny uddeler, Charlotte Haue Hansen fra Lynghuset fik handelsstandsforeningens erhvervspris og venstres initiativpris gik til Leif Juhl og hans LJ Plant og Pleje.

Der kom nye frisør på Algade og Nordic Care åbnede 1. december lægehus i Klaus Sells tidligere advokatkontor og i Rye gik Morten Drifte solo med egen skorstensfejervirksomhed, Lene Weisdorf fra Kirke Helsinge har åbnet sin egen fodplejeklinik og tager også hjem til folk. og ved Dalby Strand har Preben Kristiansen bygget en fantastisk shelterplads med en skurvogn, hvor folk kan overnatte ganske gratis.

På Reersø lukkede købmand Robert Bang Hansen sin forretning efter 15 år og byen står nu uden dagligvarebutik.

Byens Museum har fået penge til en total renovering og den er i fuld gang. Nu mangler der blot 425.000 så det sidste kan komme på plads og museet kan genåbne for offentligheden.

Årets gang i Gørlev bød på mange initiativer, store og små og som en sidste ting i år, kan man nu købe gavekort, der kan bruges i omkring 15 butikker i Gørlev, i Høng centret og hos medlemsbutikkerne af Vores Kalundborg

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk