19. oktober 2021
Heidi Flor i det store lokale, der tidligere rummede Modehuset, hvor hun glæder sig til snart at åbne med helt nyindrettet frisørsalon, Flor?s Hairdesign. Foto. Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Heidi Flor i det store lokale, der tidligere rummede Modehuset, hvor hun glæder sig til snart at åbne med helt nyindrettet frisørsalon, Flor?s Hairdesign. Foto. Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbningen, der trak ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbningen, der trak ud
Ugebladet Vestsjælland - 13. oktober 2021 kl. 12:32
Af Charlotte Koefoed

For Flor's Trafik og Flor's Hairdesign har flytningen fra Karinavej til Modehusets ejendom på Hovedgaden i Høng været en langtrukken affære. Endnu er det ikke helt klart, hvornår begge virksomheder endelig kan byde indenfor til reception i nye, istandsatte lokaler.

1. maj rykkede Flor's trafik og Flor's Hairdesign, fra deres tidligere lokaler på Karinavej i Høng, til Modehuset, som Bente Toftegaard netop havde holdt sidste åbningsdag i kort forinden.

Planen var, at parret, Lars og Heidi Flor, der driver hver sin virksomhed, Lars Flor trafikskole, og Heidi Flor frisørsalon, lige skulle bruge et par måneder til at male og arrangere sig, og derefter åbne 1. august i nye, lækre lokaler.

Sådan kom det ikke helt til at gå. I stedet for har begge virksomheder måtte indrette sig midlertidigt, Lars Flor med sine køreskoleelever og Heidi Flor med sine mange frisørkunder.

- På førstesalen er der en kæmpe lejlighed, hvor vi har kunnet indrette os, mens håndværkere har været i gang i stueetagen. Men der har været nogle store udfordringer undervejs. Maleren var nok ikke det bedste match, og det viste sig, at det var noget mere besværligt end først antaget at trække vand til mine to vaskepladser, fortæller Heidi Flor.

En elektriker har også haft travlt med at få trukket den rigtige strøm til nye installationer.

- Det har ganske enkelt taget meget længere tid, end vi troede. Derfor har vi lige lavet en sjov lille konkurrence, hvor folk skal gætte på, hvornår vi åbner, smiler Heidi Flor.

Nu varer det ikke længe

For åbne, det gør de altså. Og nu mangler der ikke så meget.

- Vi kan se lyset for enden af tunnelen, men det har været en stor omgang. Og når vi er færdige i stueetagen, skal vi i gang med at renovere den store lejlighed ovenpå, så den kan lejes ud, siger Heidi Flor.

I frisørsalonen bliver der fem betjeningspladser og to vaskepladsen, samt et venteområde og en disk.

I trafikskolen, der får indgang fra bagsiden af ejendommen, bliver der også god plads til køreskoleeleverne, som blandt andet kan glæde sig til at sidde i bløde biografsæder, når de skal undervises.

Har man lyst til at deltage i konkurrencen om, hvornår Flor's åbner, kan man finde en kupon i denne uges Ugebladet Vestsjælland, eller komme ned til Flor's Hairdesign og hente en konkurrencekupon. Vinderen trækkes den 2. december.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk