16. juni 2019
Peter Hegård,  Gørlev Idrætsefterskole,  har en bachelor i Idræt og Sundhed. Han vil fortælle om, hvorfor motion er bedre end medicin, når der er åbent hus i GØrlev Motionscenter søndag den 27. januar mellem klokken 10 og 14.
gallery icon

Se billedserie

Peter Hegård, Gørlev Idrætsefterskole, har en bachelor i Idræt og Sundhed. Han vil fortælle om, hvorfor motion er bedre end medicin, når der er åbent hus i GØrlev Motionscenter søndag den 27. januar mellem klokken 10 og 14.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbnet hus i Gørlev Motionscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbnet hus i Gørlev Motionscenter
Ugebladet Vestsjælland - 22. januar 2019 kl. 07:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

780 medlemmer hvoraf omkring 560 er aktive brugere af Gørlev Motionscenter taler vist for sig selv. Nemlig et motionscenter, som folk kan lide at komme i og som bliver brugt flittigt.

På søndag den 27. januar har man mulighed for at komme til åbent hus i Gørlev Motionscenter mellem klokken 10 og 14 og se de mange maskiner og faciliteter. Arrangementet er en del at en landsdækkende kampagne, Bevæg dig for Livet, hvor alle motionscentre, der er tilknyttet DGI, holder åbent hus netop søndag den 27. januar.

Startede helt fra bunden
Gørlev Motionscenter kom til verden som et resultat af mange private personers anstrengelser. Det var Erik Olsen, der i 2005 fandt på, at Gørlev skulle have sit eget motionscenter og han tog kontakt til daværende borgmester i Gørlev Kommune, Jørgen Arnam-Olsen, som også synes det var en god ide, at Gørlev fik et sted, hvor unge som ældre kunne komme og motionere.

- Vi havde ingen penge, men vi fik dannet en forening og kommunen stillede med en garanti på 350.000, så vi kunne optage et lån i banken. Vi fik også fat i DGI, som lånte os 300.000 kroner, rentefrit, til etableringen, og selv om vi byggede om for over en million kroner ved hjælp af en masse frivillige, er pengene for længst betalt tilbage og vi har en sund økonomi i motionscentret, siger Erik Olsen, der har været formand for bestyrelsen i alle årene.

Gørlev Motionscenter åbnede den 31. marts 2006.

Mottoet stod lægen for
»Motion er bedre end medicin« har været Gørlev Motionscentres slogan gennem alle årene og det kommer fra læge Thomas Hannibal fra Høng Lægehus, der på et tidspunkt holdt er foredrag, hvor han udtalte netop den sætning.

- Det tog vi til os, spurgte selvfølgelig om lov først, og siden da, har vi brugt det som slogan. Man bliver måske ikke ældre af at motionere, men man får nogle bedre år, siger Erik Olsen.

Til åben-hus-arrangementet kommer Peter Hegård fra Gørlev Idrætsefterskole, der har en bachelor i Idræt og Sundhed. Han vil fortælle om, hvorfor motion er bedre end medicin. Der vil også være rundvisning i det 500 kvadratmeter store motionscenter og alle er velkomne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk