20. juli 2019
Man kan få en vandalarm, der registrerer om der er et usædvanligt højt vandforbrug. Det er en nyhed hos Urhøj, som man kan høre meget mere om, n¨år Tom Johansen inviterer til åbent hus lørdag den 1. september. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Man kan få en vandalarm, der registrerer om der er et usædvanligt højt vandforbrug. Det er en nyhed hos Urhøj, som man kan høre meget mere om, n¨år Tom Johansen inviterer til åbent hus lørdag den 1. september. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbent hus med fokus på energivenlige løsninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbent hus med fokus på energivenlige løsninger
Ugebladet Vestsjælland - 27. august 2018 kl. 07:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Grundstenen for Tom Johansen, Urhøj er energirigtige løsninger og energioptimering af opvarmning til såvel store som små huse.

- Det er det, jeg er mest glad for og derfor har vi stort fokus på pillefyr og varmepumper og selvfølgelig vores jordvarmeanlæg. Men vi tilbyder mange andre løsninger, hvor man kan spare på energien, siger Tom Johansen, der er indehaver af Urhøj på Agertoften 3 i Gørlev.

Han byder indenfor til åbent hus lørdag den 1. september, hvor man selvfølgelig kan se nærmere på alle de smarte løsninger, der er for opvarmning. Både til sommerhuset, men også til den store erhvervsejendom, hvor der er flere bygninger at varme op.

På dagen kan man se de udstillede fyr og varmepumper og få svar på sine spørgsmål fra de kompetente medarbejdere og leverandører.

Man kan også støde på en lang række samarbejdspartnere og leverandører og som noget nyt i år, kan man også se på biler fra Kjerulff fra Slagelse, som forhandler Kia biler. De har blandt andet hybridbiler med.

Husk vandet
Men der er også fokus på vores vand. Mange oplever problemer med kalk, der sætter sig i tøjet og gør rengøring besværlig, men som også betyder, at man bruger mere energi, når varmelegemer i for eksempel kaffemaskiner, vaskemaskiner, varmtvandsbeholdere og andre lignende maskiner, kalker til.

- Det er faktisk et stort problem, når der er for meget kalk i vandet og derfor oplever vi en stigende interesse for blødgøringsanlæg. Anlægget skal placeres der, hvor vandet kommer ind i huset, så det renses med det samme og sender kalkfrit vand ud til boligens vandsystem, forklarer Tom Johansen.

Han har også en nyhed med på åbent hus og det er en vandalarm, som ligeledes placeres hvor vandet kommer ind i huset og som registrerer, om der er et usædvanligt højt vandforbrug. Man kan også lægge sensorer ud forskellige steder, som vil holde øje med, om der er et brud et sted.

Kom med en vandprøve
Folk er velkommen til at medbringe en vandprøve og få testet deres vand for kalk.

- Det tilbød vi også sidste år med stor succes, siger Tom Johansen.

Man kan i forbindelse med åbent hus arrangementet vinde et blødgøringsanlæg, hvis man deltager i den konkurrence, som Urhøj har på deres facebookside.

Konkurrencen løber frem til mandag den 3. september.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk