13. december 2018
Reersø Harmonikaklub holder åbnet hus i Åvangen i Svebølle-
Reersø Harmonikaklub holder åbnet hus i Åvangen i Svebølle-
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbent hus i harmonikaklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbent hus i harmonikaklub
Ugebladet Vestsjælland - 07. marts 2018 kl. 16:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Svebølle: Sidste år havde Reersø Harmonikaklub 25 års jubilæum, og i den anledning inviterede man til åbent hus på aktivitetscentret Åvangen i Svebølle, hvor klubben i øvrigt også har sine ugentlige klubaftener.

Det var der rigtig mange, der gerne ville være med til, så i år gentager man succesen og det bliver søndag den 11. marts.

Musikken spiller fra klokken 14 til 17. Der er gratis adgang for alle, der har lyst, og harmonikaklubben byder desuden på gratis kaffe. Er man til søde sager, vil der for egen regning være mulighed for at købe kage til kaffen. Den musikalske underholdning varetages af klubbens 26 medlemmer, som fordeler sig i større og mindre grupper, der hver især vil give prøver på deres musikalske færdigheder.

Der vil ikke alene blive spillet musik, der kan synges og danses til, men også musik, som man bare kan sidde stille og lytte til. Foruden harmonikaer og sang vil man også komme til at høre violin, klarinet, bas og guitar.

Generalforsamling

Onsdag den 21. februar holdt Reersø Harmonikaklub, hvor 23 af klubbens 26 medlemmer var mødt op.

Klubbens revisor Ib Henri blev valgt til aftenens ordstyrer, og klubbens formand Ole Jensen aflagde beretning for året 2017.

Han fortalte om jubilæet og de mange arrangementer, blandt andet det traditionsrige udendørs træf Kristi Himmelfartsdag ved Fårehuset på Reersø og det lidt større træf den 30. september i Svallerup Forsamlingshus.

Regnskabet blev fremlagt og godkendt, og der var valg til bestyrelsen.

På valg var foruden klubbens formand Ole Jensen og bestyrelsesmedlem Ole Olsen, også klubbens revisor Ib Henri, som alle tre blev genvalgt. Bestyrelsessuppleant Erling Jensen, Svebølle ønskede at blive frigjort for hvervet og i stedet blev nyvalgt Ole Ystrøm, Ubby.

Formanden takkede Erling Jensen for det store arbejde han havde udført som aktiv suppleant, idet man i klubben har den regel, at suppleanten deltager i arbejdet på lige fod med de øvrige bestyrelsesmedlemmer.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk