25. september 2021
Forleden delte Lions i Høng 110.000 kroner ud til foreninger i Høng. Pengeregnen markedede foreningens 40 års jubilæum, som fandt sted sidste år. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Forleden delte Lions i Høng 110.000 kroner ud til foreninger i Høng. Pengeregnen markedede foreningens 40 års jubilæum, som fandt sted sidste år. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 41 års »jubilæum« med pengeregn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

41 års »jubilæum« med pengeregn
Ugebladet Vestsjælland - 08. juni 2021 kl. 10:43

Lions i Høng fyldte sidste år 40 år, men på grund af corona måtte man aflyse alle de aktiviteter, man plejede at afholde, som for eksempel uddeling af penge.

Men forleden lykkedes det endeligt at få fordelt de mange penge, som gennem nu to år havde hobet sig op.

- Vi kunne ikke dele penge ud sidste år, men vi har stadig haft indtægter ved salg af juledekorationer og andre aktiviteter, så der var 110.000 kroner i puljen, oplyser præsident Michael Diekelmann.

11 foreninger fik penge, Høng Gymnastikforening modtog 30.000 kroner, som de fordelte på løbeklubben, gymnastikafdelingen og fodbolden. De grønne Spejdere, Tissø Roklub, Løve / Høng Håndbold, Høng Badmintonklub, Skytteforeningen, JIU- Jitsu, Høng Sportsfiskerforening og De blå Spejdere i Høng fik hver 10.000 kroner.

Skal øremærkes til børn og unge

De mange foreninger mødte op på Kragerupgårdsvej 4 i Høng og fik udleveret store checks. Samtidig gjorde Lionspræsident Michael Diekelmann opmærksom på, at pengene skulle gå til de unge.

- Det er vigtigt for os, at man bruger pengene til aktiviteter for børn og unge og på den måde styrker ungearbejdet, sagde han.

Ved generalforsamlingen sidst i april var der den årlige rokade i foreningen, som betød, at Michael Diekelmann blev præsident, og Torben Kelvin Jensen vicepræsident.

Sankthans aflyst

Sidste år måtte man aflyse sankthansfesten i Høng og det samme gør sig gældende i år.

Alle forberedelser var ellers på plads, men det er umuligt for Lions at tjekke coronapas til arrangementer, ligesom det kræver en hel del flere hænder, end man råder over, at opdele området i sektioner og coronasikre hele arrangementer.

- Derfor er det desværre aflyst, slutter Michael Diekelmann.

Der er i alt 28 medlemmer i Lions i Høng.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk