23. oktober 2018
De 35 kreative håndværkere har meget at byde på, når Håndelavet holder juleudstilling på Landbrugsskolen i Høng. Og interessen for udstillingen er altid stor. Foto: Mik
De 35 kreative håndværkere har meget at byde på, når Håndelavet holder juleudstilling på Landbrugsskolen i Høng. Og interessen for udstillingen er altid stor. Foto: Mik
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 37. kreative salgsudstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

37. kreative salgsudstilling
Ugebladet Vestsjælland - 07. november 2017 kl. 03:46
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

høng: Håndelavet er endnu en gang klar til at byde alle gæster hjertelig velkommen til årets kreative salgsudstilling - den 37. i rækken. Det sker i weekenden den 11. og 12. november på Landbrugsskolen i Høng på Finderupvej.

- Ikke mange juleudstillinger kan prale af at have så mange år på bagen, og vi er stolte over stadig at kunne leve op til vores motto »Kvalitet - Tradition - Fornyelse«, lyder det fra Håndelavets Michael Nørbæk Louw Nielsen.

Inklusiv udstillingens velbesøgte café, der også i år bestyres af Anne Keller, er der 35 kreative håndværkere som glæder sig til at vise »årets kollektion«. Det store udvalg af kvalitetsvarer er sat op på en smuk og overskuelig måde, som altid præger udstillingen.

Fem gæsteudstillere
- Ligesom vores velbesøgte café, er lotteriet, hvor der hver hele time trækkes lod om nogle fine præmier sponsoreret af udstillerne selv, nogle af vores faste og ubrydelige traditioner.

- Fornyelsen kommer fra fem gæsteudstillere, som hver på sin måde er med til at give udstillingen nyt liv og nye indtryk. To af disse havde deres debut sidste år, hvor de blev rigtig godt modtaget, og i år kan vi byde velkommen til tre mere, oplyser Michael Nørbæk Louw Nielsen.

Fra Næstved kommer Ole Houtved Andersen, som laver trælegetøj i mange former og farver. Karen Ridderhaugen fra Sorø præsenterer et udvalg af nyt og kreativt børnetøj, og i den »tunge ende« er det stenhugger Ib Madsen fra Mørkøv, som udstiller sine smukke organiske stenskulpturer.

- Jo, der er virkelig noget at glæde sig til, når Håndelavet den anden weekend i november byder velkommen indenfor på Landbrugsskolen i Høng hvor man, sammen med os, endnu engang kan tage forskud på julens glæder, dufte, smage og hyggelige stemning for at gøre årets kreative juleindkøb, siger Michael Nørbæk Louw Nielsen.

Der er gratis adgang til udstillingen, som er åben begge dage fra kl. 10-16.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk