25. marts 2019
Henrik Jonassen fyldte tidligere på året 50 år. Nu kan han fejre 30 år i branchen, de sidste syv hos Punkt 1 i Gørlev. Foto: Charlotte Koefoed
Henrik Jonassen fyldte tidligere på året 50 år. Nu kan han fejre 30 år i branchen, de sidste syv hos Punkt 1 i Gørlev. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 30 år med hårde hvidevarer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

30 år med hårde hvidevarer
Ugebladet Vestsjælland - 02. juli 2018 kl. 21:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Punkt 1 i Gørlev har valgt at markere Henrik Jonassens første 30 år i branchen med en stribe gode tilbud torsdag, fredag og lørdag fra den 5. juli til og med den 7. juli.

Men fredag den 6. juli holdes der også en uformel reception for manden, der nu kan fejre sine første 30 år i branchen for hårde hvidevarer. Det sker mellem 13 og 16 og der bydes på lidt at spise og drikke.

Det begyndte med en læreplads, men lærertiden tæller ikke rigtig med i regnskabet. Men som 18-årig startede Henrik Jonassen i lære hos Kosan-Gas i Slagelse, og her solgte man også hårde hvidevare.

Efter et par år gik turen videre til Nutidens Hushjælp/Serviceringen, hvor han var i seks år. Så blev det Skousen Slagelse, der kunne nyde godt af Henriks sælgerevner og gode service til kunderne, og så landede Henrik i Høng hos Elkøb/Eiland, der senere blev til Punkt 1, hvor han var frem til 2011. Her kom han til Punkt 1 i Gørlev.

- Her har jeg allerede været syv år, konstaterer Henrik Jonassen.

Meget afvekslende
At der nu er gået 30 år med at sælge komfurer, køleskabe, vaskemaskiner, små elektriske apparater og meget andet, kan han ikke rigtig forstå.

- Tiden er fløjet af sted. Jeg har jo været flere steder og været gennem en lang række kædeskift, så det har været utrolig afvekslende, siger Henrik Jonassen.

Der er også sket en hel del med blandt andet udvikling af hårdehvidevarer og i dag er der et stort udbud.

- Der er jo sket meget rent teknologisk med de varer vi sælger og der er mange smarte løsninger. Det eneste, der ikke er ret meget af mere, er reparationer. Efterhånden er det billigere at købe nyt, når noget går i stykker, siger Henrik Jonassen. Privat bor Henrik Jonassen i Høng i fritiden elsker han at cykle.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk