12. maj 2021
Susanne Hvid Petersen kan 7. november fejre 25 års jubilæum som frisør i Høng. Sidste år indrettede hun salon ved siden af sit hus på Kulbyvej 1. Foto: Charlotte Koefoed
Susanne Hvid Petersen kan 7. november fejre 25 års jubilæum som frisør i Høng. Sidste år indrettede hun salon ved siden af sit hus på Kulbyvej 1. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 25 år som frisør i Høng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25 år som frisør i Høng
Ugebladet Vestsjælland - 01. november 2020 kl. 14:44

Lidt over 19 år på Hovedgaden 24 i Høng med egen salon, så 4,5 år hos Salon Chic, men stadig som selvstændig, og nu igen med fod under egen frisørstol på hjemadressen Kulbyvej 1.

Lægger man det hele sammen, kan frisør Susanne Hvid Petersen sætte 25 lys i jubilæumskagen og fejre, at hun har klippet folk i Høng i 25 år.

- Meningen var, at jeg ville fejre det med en reception, men det udsætter jeg til foråret. I stedet giver jeg rabatter på hårprodukter, forklarer Susanne Hvid Petersen og hentyder til coronasituationen.

Oprindeligt stammer Susanne fra Munke Bjergby, og da hun i sin tid kom i lære som frisør, skete det i Salon Fame i Solrød Strand.

- Det var der, der var plads og da jeg var udlært, kom jeg til Salon Wanda i Dianalund og derefter var jeg hos Dortes Design i Ruds Vedby. Hun flyttede til Dianalund og jeg fandt på at åbne egen salon i Høng. Jeg havde kigget på lokalet på Hovedgaden 24 og det var her, jeg åbnede for 25 år siden den 7. november, fortæller Susanne Hvid Petersen.

Hun er taknemlig for de mange gode år og de mange trofaste og loyale kunder, som har fulgt hende med årene, også da hun var et par år hos Salon Chic og nu, hvor hun sidste år i oktober igen åbnede i egen salon, denne gang i forbindelse med privatboligen på Kulbyvej 1 i Høng.

En gammel garage måtte lade livet og blev indrettet til en tiptop frisørsalon med to betjeningspladser og en vask.

- Det er rigtig fint her og jeg trives godt med at bo lige ved siden af salonen, siger Susanne Hvid Petersen.

Med år i branchen har Susanne Hvid fulgt med i skiftende modefænomener og stil. I dag permanenter man ikke så ofte, der er meget mere fokus på klip og farvning, samt lyse striber.

- Det eneste, jeg virkelig har savnet i år er at komme på kurser, Det har corona sat en stopper for, og det er lidt kedeligt. Det er dejligt at blive opdateret på de nyeste tilsat og produkter, så jeg glæder mig til vi igen kan komme ud og blive opgraderet, slutter Susanne Hvid Petersen.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk