25. september 2020
Ditte Lykke Hansen giver koncert i Bakkendrup Kirke søndag den 23. februar.
Ditte Lykke Hansen giver koncert i Bakkendrup Kirke søndag den 23. februar.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 21-årig akkordeontalent holder koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

21-årig akkordeontalent holder koncert
Ugebladet Vestsjælland - 07. februar 2020 kl. 09:59

Søndag den 23. februar er der koncert i Bakkendrup. Koncerten begynder klokken 14 og der er gratis adgang. Det er den 21-årige Ditte Lykke Hansen, der spiller.

Hun går lige nu på det Danske Kongelige Musikkonservatorium, hvor hun studerer på sit 3. års bachelor. Ditte studerer med akkordeon, der kendes som en harmonika inden for den rytmiske verden, som sit hovedinstrument.

Ditte har spillet akkordeon siden hun var otte år gammel. Da hun så blev 13, søgte Ditte ind på den klassiske MGK, musikalsk grund kursus, hvor hun kom ind, da hun var 14 år. Derefter fandt Ditte en stor interesse i den klassiske musik og var fast besluttet på, at det var det hun ville.

Ditte Lykke Hansen har i årenes løb vundet fire Danmarksmesterskaber i harmonika, og derudover vandt hun en særlig talentpris i 2016. Ditte har også vundet konkurrencen Unge Spiller Klassisk fire gange, og vundet tre talentpriser hertil.

Ditte Lykke Hansen er ved at gøre sig klar til sin store eksamen, som kommer til at ligge i juni i år. Hun har et bredt repertoire, da hendes hovedmission med musikken altid har været, at vise, hvor meget forskelligt musik der kan spilles på en akkordeon.

De fleste mennesker kender kun harmonikaen, som instrumentet der kan spille sømandsviser og dansk pop musik. Men man kan spille meget mere og det vil Ditte gerne vise, når hun spillera alt fra Bach og ny klassisk til italiensk underholdning og fransk musette valse.

Alle er velkomne og det er gratis adgang til koncerten i Bakkendrup Kirke.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk