13. december 2019
Fra venstre er det Lisbeth Rendtorff, sygruppen, Claus Larsen, skuespil, MArianne Olsen formand for borgspillet, Helle Temmesen, skuespil og den glade giver, Morten Sejling, Synbank. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Fra venstre er det Lisbeth Rendtorff, sygruppen, Claus Larsen, skuespil, MArianne Olsen formand for borgspillet, Helle Temmesen, skuespil og den glade giver, Morten Sejling, Synbank. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 15.000 kroner til borgspillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

15.000 kroner til borgspillet
Opdateret 19. juli 2019 kl. 09:17
Ugebladet Vestsjælland - 16. juli 2019 kl. 14:40
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag eftermiddag kørte Morten Sejling fra Sydbank i Sorø til Ruds Vedby for at overrække ikke mindre end 15.000 kroner til borgspillet i Ruds Vedby.

Overrækkelsen skulle foregå på amfiscenen i Vedbygårdsparken, hvor »Storm P, Livet er en cirkus«, har premiere onsdag den 7. august.

I stedet for den klassiske gamle check i overnaturlig størrelse, havde Morten Sejling et forstørret mobile-pay-skilt med.

- Ja, det er sådan vi gør det nu, grinede Morten Sejling og overrakte Marianne Olsen, formand for Ruds Vedby Borgspil de 15.000 kroner, som dog bliver overført helt almindeligt via banken.

Samlet ved amfiscenen var, ud over nogle skuespillere og en fra sy-gruppen, de gæve scenebyggere, der har lavet en stor manege, et par cirkusvogne, en meget stor kjole og en elefant, foruden en helt masse andet.

Vi støtter lokalt
Pengene kommer fra Trelleborgfonden, som Sydbank bestyrer og årligt uddeler man 2,5 millioner kroner lokalt.

- Vi støtter kultur, idræt og foreninger og vi er meget glade for de lokale ansøgninger vi får. Vi vil rigtig gerne støtte de ildsjæle, der sørger for, at der sker noget herude. Vi støtter for eksempel også Kyndelmisse i Sorø og jazz i Sorø, fortæller Morten Sejling.

Pengene til borgspillet faldt på et tørt sted, for dagen forinden var der opstået store problemer med et scenetæppe, som endte i en større udskrivning.

- Vi er så glade for alt den støtte vi kan få og taknemlige over, at vi kom i betragtning, takkede Marianne Olsen Morten Sejling.

Billetsalget er i fuld gang og der er allerede nu solgt 600 billetter, samt 360 spisebilletter.

Der spilles onsdag, torsdag, fredag og lørdag i uge 32 og 33.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk