18. oktober 2019
Lone Sørensen har drevet Lones Kokkerier i Svallerup Forsamlingshus i 10 år. Foto: Charlotte Koefoed
Lone Sørensen har drevet Lones Kokkerier i Svallerup Forsamlingshus i 10 år. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 10 år med Lones Kokkerier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

10 år med Lones Kokkerier
Ugebladet Vestsjælland - 25. maj 2019 kl. 10:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I bededagsweekenden var der 300 kuverter ud af huset og næsten det samme antal i Svallerup Forsamlingshus fordelt på 15 selskaber ud af huset og fem selskaber i huset. Det giver et total på lige knap 600 kuverter mad, så der er travlt i køkkenet, hvor Lone Sørensen og hendes »Lones Kokkerier« holder til.

- Ja, det var en hård weekend og vi havde travlt, men jeg elsker mit arbejde. Mine mange tilfredse kunder er grunden til, jeg hver dag glæder mig til at komme på arbejde, smiler Lone Sørensen.

Hemmeligheden bag at kunne levere så mange kuverter er god forberedelse.

- Når jeg står foran en travl weekend, bruger jeg hverdagene til at forberede alt, der forberedes kan, så vi ikke står med det hele i sidste øjeblik. Og så har jeg gode hjælpere på, når der er ekstra meget at se til, siger Lone Sørensen.

Gemalen Keld er også flink til at give en hånd med, faktisk kan Lone ikke rigtig undvære ham, for det er nemlig Keld Sørensen, der tit slæber borde og stole frem,. kører mad ud og i det hele taget går til hånde med alle de opgaver, der er i et forsamlingshus.

Halvt af hvert
Lone Sørensen arbejde er fordelt på fester og arrangementer i forsamlinghuset og mad ud af huset.

- Det er cirka halvt af hvert, siger Lone Sørensen.

Inden hun kom til Svallerup Forsamlingshus forpagtede hun bistroen ved Shell i Gørlev, men da forsamlinghuset søgte forpagter, slog hun til. Det var 1. juni 2009.

- Jeg ville gerne prøve noget nyt og jeg har ikke fortrudt, selv om jeg lægger mange timer her. Jeg elsker mit arbejde og når kunderne er tilfredse, er det jo det hele værd, siger Lone Sørensen.

Lone Sørensen er 55 år og har ingen planer om at stoppe med at lave mad lige foreløbig.

- Det kan da sagtens være, jeg snupper ti år mere, griner hun, før lagkagen, som netop er blevet pyntet, skal ind i salen til aftenens bankospil.

Mærkedagen fejres med gode tilbud på menuer.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk