7. juli 2020
Marianne i fuld sving med at tilberede en af de mange velsmagende varianter af stedets populære Reersø burgere. Fotos: Henrik Uhre-Prahl
gallery icon

Se billedserie

Marianne i fuld sving med at tilberede en af de mange velsmagende varianter af stedets populære Reersø burgere. Fotos: Henrik Uhre-Prahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - Sommer hele tiden, tak!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Sommer hele tiden, tak!
Ugebladet Vestsjælland - 20. juli 2019 kl. 14:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det skal bare være sommer hele tiden, sol og varme, lyder det fra Marianne Hansen bag disken på Havnegrillen.

Mens hun taler buldrer en solid regnbyge hen over Reersø Havn, Regnen pisker på ruden og på den overdækkede, lukkede terrasse sider en stor finsk familie og skutter sig: - Godt vi er inden døre, lyder det fra en af de ældste i flokken, der har indlogeret sig i et af de lokale sommerhuse. De synes dagens temperatur - små 15 grader - er helt fint!

Men det synes Marinen ikke, for omsætningen i den lille hyggelige grill med spisepladser både ude og inde, følger vejret: Jo bedre vejr jo større salg, så enkelt er det, konstaterer hun.

Det er nu fjerde sæson hun og hendes mand Michael driver Havnegrillen. Og det gør det fortsat med stor fornøjelse, for nok er der travlt i sæsonen, men det er en god forretning med mange glade kunder.

Populære Reersø burgere
Og det er ikke kun is, der ryger mange af. Stedet er også kendt for sine velsmagende burgere - findes i mange varianter.

- Men vi har ikke længere den veganske burger på menuen, beretter Marianne. - Den blev introduceret fint, men der var næsten ingen kunder, der efterspurgte den, så den laver vi altså ikke mere.

God sæsonhjælp
Til at hjælpe sig i Havnegrillen har Marianne en hel flok sommersæson-piger - og en enkelt sommersæson-dreng.

- Det er ikke så let at få sommersæson-hjælp, der er rift om de unge - og mange kan ikke mere end kort tid, så vi er glade for, at det er lykkedes at samle et hold igen i år, lyder det fra Marianne.

Havnegrillen holder åbent hver dag i sæsonen - og når børnene igen skal begynde i skolen bliver åbningstiderne også indskrænket lidt indtil sæsonen erklæres for slut primo september.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk