16. oktober 2021
Marianne Christensen er koordinator og selv fortællende deltager på festivalen.
Marianne Christensen er koordinator og selv fortællende deltager på festivalen.
Foto: Henning Gøtz
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festlige fortællinger på Stars

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festlige fortællinger på Stars
Ugebladet Sydsjælland - 16. oktober 2014 kl. 12:37

Fortællerfest // Et overflødighedshorn af musik og historiefortælling. Sådan beskrives fortællerfesten den 25. oktober kl. 14 af arrangørerne selv. Et arrangement, som for andet år i træk spænder af på Stars i Vordingborg. Billetsalget er i gang.

- Det er anden gang, vi gennemfører en fortællefest, og i år er der fokuseret på lokale kunstnere og musikere. Der er masser af gode kræfter her på egnen, så det har ikke været svært at finde de gode navne, siger Marianne Christensen, som er historiefortæller og koordinator for festivalen.

Det helt særlige ved denne fortællefestival er, at der til hver forestilling er en fortæller og en musiker. Den kendte vise- og folkemusiker Peter Abrahamsen er for eksempel bedt om at møde op uden guitar for at fortælle om sin musik, og til gengæld bliver hans sange fortolket af den unge pianist Morten Fischer, som ellers er kendt for at spille jazzmusik.

Kåre Johannesen, velkendt historiker, er også på pletten og vil fortælle en erotisk historie fra 1300-tallet, imens Nadine Ezzaaf akkompagnerer med sit enestående harpespil. Skuespilleren Steffen Sommerstedt fortæller eventyr med musikledsagelse af Benjamin Barfod.

Samtidig har koordinator Marianne Christensen kigget dybt i sin egen dagbog fra tiden som au-pair i USA i begyndelsen af 70'erne, og hendes historier kædes sammen af MC Hansens poetiske country-agtige sange fra livet på landevejen som troubadouren med sin guitar.

Flere fortællere endnu vil gæste den festlige fortællebegivenhed.

Fortællefesten er arrangeret i et samarbejde mellem Vordingborg Fortællerkreds og STARS - og Støttet af Vordingborg kommune og Kulturregion Sjælland. Billetter findes på hjemmesiden www.stars.dk.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk