4. marts 2021
Klaus Strand-Holm med sin kone Karin på skødet. Det er hende som har arrangeret koncerterne med de optrædende - uden Klaus’ vidende.
gallery icon

Se billedserie

Klaus Strand-Holm med sin kone Karin på skødet. Det er hende som har arrangeret koncerterne med de optrædende - uden Klaus’ vidende.
Foto: Gitte Ganderup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 60 år er ingen hindring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

60 år er ingen hindring
Ugebladet Sydsjælland - 10. maj 2011 kl. 19:06
Af Gitte Ganderup
PRÆSTØ: Både Elvis og Tina Turner var med, da Klaus Strand-Holm, fra "Klaus & Servants" fejrede sin 60 års fødselsdag med en åben reception på Kirsebærkroen i Præstø.

- Jeg føler mig meget beæret over, at så mange mennesker ville komme til min fødselsdag. Tænk; nogle har taget fri og er kommet helt fra Jylland. Jeg er beæret. Eller ærbødigt stolt!, lød det fra en meget glad Klaus Strand-Holm.

De to amerikanske kendisser er en del af det show, Klaus og hans hustru, Karin, er i gang med - "Du tror det’ løgn". Bag figurerne står Anne Weiss som en forrygende Tina Turner, mens Elvis leveres af den hoftevridende og boksende Erling Birkholm.

- Jeg er en stor Tina Turner-fan, og jeg vidste ikke, at Anne skulle komme før jeg så hende her. Det er Karin, som har arrangeret det, fortæller Klaus Strand-Holm, der slet ikke ser 60 år som nogen begrænsning.

- Jeg har mange bjerge at bestige endnu.
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk