20. januar 2019
Advokat Katja Skovlund Jensen
gallery icon

Se billedserie

Advokat Katja Skovlund Jensen
Foto: Martin Håkan
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbent hus hos advokaterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbent hus hos advokaterne
Ugebladet Næstved - 11. januar 2018 kl. 14:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag den 18. januar kl. 8-17 åbner DreistStorgaard dørene til kontoret i Næstved og byder indenfor til en snak om arv, testamenter, bodeling og andre områder indenfor privatret.

I Næstved står de to advokater Lene Andersen og Katja Skovlund Jensen klar til at tage imod på Garnisonsvej 2.

For nogle kan det være en overvindelse at gå til advokaten for at få styr på de områder, der ligger en på sinde. Men det vil DreistStorgaard gøre op med, for et besøg hos advokaten kan gøre de fleste langt mere trygge og fjerne ængstelse for fremtiden.

- Det er især emner som testamente og arv, der fylder meget hos den ældre del af befolkningen - men efter en uddybende samtale med en af vore advokater er du klædt på og ved, at der bliver taget hånd om netop dig og dine ønsker. Det handler om, at du skal føle dig sikker i din sag, siger Lene Andersen og Katja Skovlund Jensen.

Hos den yngre generation er det typisk boligkøb, giftemål eller ej (og hvordan sikrer man så hinanden) og det modsatte om skilsmisse og bodeling, der fylder.

Åbent Hus arrangementet er søsat for at skabe opmærksomhed omkring områder inden for privatret, som vi ikke lige tænker ind i en travl hverdag. Måske kan det føles grænseoverskridende at bringe et emne om arv og testamente på bane eller huske at sørge for at sikre sig selv og hinanden.

Man kan kontakte DreistStorgaard på telefon 56 63 44 66 for at høre nærmere og/eller booke en tid til det gratis arrangement torsdag den 18. januar, hvor advokatkontoret holder åbent for besøg hele dagen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk